Translate

петък, 10 май 2019 г.

Броени дни до премиерата на най-новия уеб сериал „VIRAL“


Драматични ситуации и разтърсващи обрати очакват звездните участници в продукцията

Най-новият проект на продуцентите от 7Talents, „VIRAL“ стартира. Зрителите ще видят любимите си звезди, познати от онлайн пространството, чиито герои попадат в безброй провокативни, драматични и заплетени ситуации >> https://bit.ly/2Wxjj5L
Уеб сериалът „VIRAL“ събира на едно място инфлуенсъри, риалити звезди и музикални изпълнители от различни жанрове. В звездния каст ще срещнем актьорите – Калина Иванова (в ролята на Калина), Кристиан Кирилов (в ролята на Крис), Мартин Смочевски (в ролята на Никола),  музикалният изпълнител Галин (в ролята на Захари), Лидия Стаматова (в ролята на Яна) и певицата DIONA, която влиза в ролята на Емир.
„Разликата между мен и ролята на Калина е в това, че тя е доста по-затворена и не е толкова емоционална. Приличаме си по това, че и двете сме борбени и упорити момичета, много истински и готови на всичко за приятелите, близките и семейството си“, разказва за героинята си позната от риалити сериала „София – Ден и Нощ“ – Калина Иванова.
В продукцията участват още Instagram инфлуенсърите – сестрите Йоанна и Елеонор Петрови (Йоанна още позната от новия сезон на „Следвай ме“), както и геймърът Евгени Николов, по-познат в интернет средите като Gothika47.
„В интерес на истината сериалът „VIRAL“ е нещо много по-различно от проекта, в който участвах, затова съм толкова ентусиазиран. Образът на Крис Велински има доста общи неща с мен, но и доста разлики, затова му придавам живот и го украсявам постоянно“, коментира актьорът Кристиан Кирилов.
„Беше ми много приятно по време на снимките, много лесно се сработих с останалите колеги от каста и не ми беше трудно да вляза в този образ“, споделя певецът Галин, който влиза в ролята на Захари.
VIRAL” разкрива същността и опасностите, които крият славата, парите и бляскавия живот на младите хора, с безброй последователи в социалните мрежи. Трилърът ни допуска зад кулисите на едни от най-известните лидери в интернет, техните най-дълбоко пазени тайни, желания и пороци. Каква е цената на славата и коя е първата ѝ жертва във „VIRAL”?
Гледайте “VIRAL” всеки понеделник и четвъртък от 13 май във Vbox7.com.

Няма коментари:

Публикуване на коментар