Translate

четвъртък, 30 май 2019 г.

Двудневен празник за малки и големи очаква всички в Paradise Center


Търговският център е подготвил незабравим уикенд с много забавления и подаръци за посетителите си от всички възрасти

На 1 и 2 юни Paradise Center ще се превърне в място, изпълнено с много детски усмивки и още повече смях. Търговският комплекс е подготвил невероятни изненади за своите посетители и множество разнообразни активности очакват малки и големи през целия уикенд.
Празникът стартира в събота в 11:00 часа, когато специално внимание ще е насочено към най-малките посетители на Paradise Center. Вълнуваща бебе надпревара по лазене ще се проведе на предварително обособена и обезопасена площадка.
В 16:00 часа забавлението за малчуганите ще продължи с куклено Мъпет шоу, организирано от социалния проект “Маргаритка” и националната инициатива “Приказки без край”. Главни герои в кукленото представление са българските анимационни персонажи Биби, Мими, Бухалче и Маргаритка. Любимите герои ще разкажат и покажат на живо и чрез видео важните навици, които децата трябва да си изградят. По време на кукленото шоу в раеални, забавни и смешни ситуации Биби, Мими, Бухалче и Маргаритка учат децата “Защо е толкова важно да си мием ръцете и зъбите?”, “Какво означва да се наспим и нахраним добре?”, “За какво са якето и ръкавиците през зимата?”, “Защо трябва да се носи шапка на слънце през лятото?”, “Какво означава да уважаваме околните?”.Мъпет шоуто ще завърши с много песни и “Караоке на Маргаритка”.
На следващия ден, 2 юни, забавата в Paradise Center ще продължи с уникален Dance battle. Точно в 17:00 ч. на Водна сцена в търговския център ще излязат 50 деца, разпределени в две възрастови групи, които ще демонстрират пред публиката танцовите си умения. Сцената ще се нажежи от много танци, добро настроение и щастливи усмивки. Специално жури ще оценява младите танцьори и ще им раздаде много награди.
Веднага след спиращите дъха танци, точно в 19:00 часа, ще стартира концерт с Ева Пармaкова и Йоана Димитрова. Те ще изпълнят хитовете си и ще заредят публиката с положителни емоции. А от 19:30 часа в Playground ще се състои семейна боулинг надпревара, която ще изпита колко точно и прецизно могат да се прицелят посетителите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар