Translate

вторник, 14 май 2019 г.

Тежки обвинения, откровения и важни решения в новите епизоди на „Женени от пръв поглед“


Таня и Светозар преживяват сериозна криза в отношенията си, Юлия и Михаил трябва да вземат важно решение за съвместното си съжителство 

Сериозни сътресения, но и надежда за ново начало ще преживеят зрителите с участниците в революционния телевизионен формат „Женени от пръв поглед“ тази седмица. Таня и Светозар преминават през първата криза в отношенията си. Най-новата двойка в предаването - Юлия и Михаил, продължава сватбеното си пътешествие край езерото Комо в Италия, но скоро предстои да вземе важно решение за съжителството си. Професионален ангажимент на Ивана се превръща в ябълката на раздора между нея и Мерал, но ще направят ли младите съпрузи опит да намерят път обратно един към друг, проследете в новите епизоди на формата по NOVA.
Съвместният път на Таня и Светозар изглежда изпълнен с препятствия, а границата между любовта и омразата изглежда все по-близка. Коментар на Светозар ще предизвика откровен разговор между най-зрялата двойка в предаването. Силни думи, нападки и тежки обвинения водят до сериозен скандал, изходът от който може да се окаже решаващ за отношенията в семейството. Ще намерят ли Таня и Светозар изход от ситуацията, ще разрешат ли първата криза помежду си и дали ще се отправят на планираната си екскурзия до Копривщица, не пропускайте да гледате в „Женени от пръв поглед“.
Вълнения са обхванали Юлия и Михаил, които поемат на разходка към живописния италиански град Беладжио. Докато младоженецът се опитва да създаде приятна атмосфера за своята половинка, настроението на Юлия продължава да се променя в унисон с времето в Италия. След завръщането си от романтичното сватбено пътешествие двамата ще трябва да вземат важно решение за съвместното им съжителство. Ще избере ли Юлия да се премести в Пловдив, или Михаил ще направи крачката да дойде в София, ще разберем в новите епизоди на предаването.
След ангажимент на Ивана по заснемане на видеоклип, отношенията между съпрузите се обтягат, а комуникацията им е силно ограничена. Мерал се чувства объркан и отхвърлен, затова търси съвет от психотерапевта Маги Ангелова. В опит да възстанови баланса помежду им, младият мъж ще направи вълнуваща изненада на изпълнителката. Каква е реакцията на Ивана и дали ще успеят да стопят ледовете, гледайте във вторник и сряда от 22:00 ч..

Няма коментари:

Публикуване на коментар