Translate

четвъртък, 16 май 2019 г.

Графа и Камелия избират финалисти в „Гласът на България“ тази неделя


Шест таланта ще извоюват правото да продължат към концертите на живо във вторите „Нокаути“ - шоуто

Графа и Камелия ще излъчат по трима финалисти от своите отбори във второто издание на „Нокаутите“ в „Гласът на България“ тази неделя. Треньорите ще последват трудния избор на колегите си - Михаела Филева и Иван Лечев, които вече избраха да продължат към концертите на живо с шестима изключителни таланти.
Във второто, финално издание на „Нокаутите“ тази неделя, на сцената ще се изявят седемте таланти от отбор Камелия - Георги Пеев, Яна Огнянова, Тодор Симеонов, Мария Величкова, Северина Нейкова и Тино Хаджиев, а след тях за място на живите концерти ще се борят участници от отбор Графа - Моника Петрова, Сергей Вардеварян, Марта Цветкова, Галина Красимирова, Владилена Тодорова, Ивана Муцкова и Атанас Кателиев. Всеки от двамата треньори ще се раздели с по четирима души от отбора си, а с останалите трима ще продължи към финалите на шоуто.
За първи път в Сезон 2019, опитната Камелия ще преживее изключително тежко сбогуването със своите таланти и емоциите ще вземат връх по време на трудните решения, които й предстоят. След всяко изпълнение на участник, неговият треньор ще трябва да реши дали представянето му е било достатъчно добро, за да заеме място на един от трите червени столове на сцената. Стол №1 е предвиден за най-добре представилия се, а стол №3 е опасната зона, от която се отпада лесно. Веднъж заел своя стол, талантът може да бъде изместен от следващия по ред певец, ако той се окаже по-добър. Тримата изпълнители, заели трите стола и след последното, седмо изпълнение, ще бъдат финалисти.
И тази неделя, сценичната треска ще попречи на част от талантите да покажат най-доброто от себе си и те ще напуснат шоуто без да получат място на горещите столове. Нокаутите са
последният етап, в който треньорският състав взимат финалното решение кой да продължи напред. След него, по време на концертите, които започват на 25 май по bTV, всичко е в ръцете на зрителите. Те ще изберат кой е най-достоен за титлата „глас на България“ и голямата награда от 50 000 лева.
За да разберете как участниците се подготвят за най-важната битка в шоуто, следете ексклузивната дигитална рубрика на V-Reporter-а Елина Марковска – „Гласът зад кадър“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар