Translate

неделя, 5 май 2019 г.

Диляна Попова е мистериозна жена в бяло в уеб сериала „Килерът“



Нови опасни изпитания предстоят за Деница, Зара, Калоян и Тино в третия сезон на първия български мистъри уеб сериал „Килерът“. След настръхващия финал, в който бяха изправени пред кръстопът, на младежите отново ще се наложи да се заемат с трудната задача да затварят портали. Един от тях крие тъмна тайна от останалите. Кой е той и каква е тайната, гледайте в премиерния епизод на „Килерът“ във Vbox7 >> https://bit.ly/2UR7dmr
По време на един от ритуалите по затварянето на поредния килер всички започват да подозират, че в къщата има нещо нередно и Тино среща мистична дама, в която се превъплъщава актрисата, модел и дизайнер – Диляна Попова. Каква обаче ще бъде нейната роля?
„Беше ми изключително приятно да се снимам в „Килерът“, защото участието ми в него е нещо много по-различно от това, което съм правила до момента“, сподели пленителната Диляна Попова в „Здравей, България“, но отказа да разкрие дали героинята ѝ в сериала е добра или лоша.
Към звездния каст този сезон ще се присъедини още и талантливият актьор Петко Венелинов, който застава рамо до рамо с режисьора на продукцията Ники Илиев и останалите герои в сериала – Надежда Петрова – NADIA, Антоан Петров, Никол Бутева, Димитър Горанов – Флинг и Васил Андонов.
„Килерът“ е съвсем нов тип уеб сериал – в него има мистерия. Не смятам, че уеб сериалите трябва да се подценяват спрямо другите сериали, защото в световен мащаб този тип продукции стават все по-популярни“ – коментира Ники Илиев.



Няма коментари:

Публикуване на коментар