Translate

сряда, 15 май 2019 г.

6 красавици с лична кауза се впускат в звездно предизвикателство в новия сезон на InstaQueen


Кои са шестте лъчезарни момичета, които ще се борят за титлата Кралица на Instagram?

Кастингът за новия сезон на InstaQueen събра над 10 000 кандидатки за короната и този път персонажите им са много по-разнообразни. Габриела, Ирина, Кристалина, Мария, Михаела и Стиляна устремено се впускат в надпреварата за престижната Instagram титла. Какви са личните истории на шестте участнички и какво е първото предизвикателство, което Мегз подготвя за тях, вижте първо във Vbox7.com >> https://bit.ly/2Yr64nO
Тази година водещата на бляскавото уеб риалити Миглена Каканашева – Мегз обещава да бъде много по-взискателна към претендентките за короната. Дизайнерката, звездните ѝ съветници и Megz Angels – нежната Бояна, колоритната ЕVA, победителката от първи сезон – Ивомила, грациозната Биляна Лазарова, Галя Димитрова и най-новото попълнение в екипа – Лина Роскин, ще изберат коя от участничките заслужава да бъде кралицата на Instagram.
„Изключително ми е приятно, че се завръщаме с нов, втори сезон. Истински съм развълнувана и имам огромни очаквания! Tова е сезонът на личните истории и битки, чрез които нашите момичета ще накарат зрителите да се припознаят в тях“, споделя Миглена Каканашева.
Първото предизвикателство на водещата в шоуто цели да опознае претендентките, съдейки по техния педикюр. Кои са момичетата, които без страх се впускат в предизвикателството?
Кристалина завършва езикова гимназия с френски и английски и е професионален автомобилен дрифт-състезател, Ирина е привърженик на естествената красота, Мария се определя се като позитивен, лъчезарен и амбициозен човек. Най-трудната битка в живота ѝ е тази с булимията. Стиляна е студентка по маркетинг във Великотърновския университет, Габриела изучава право в Софийския университет – перфекционист и винаги иска да покаже най-доброто от себе си. Михаела пък е всестранно развита личност – учи инженерен дизайн и е републикански шампион по фрийстайл сноуборд.
Какво казва педикюрът на претендентките за тях самите? Какви са следващите предизвикателства, които очакват шестте момичета? Отговорите на тези и много други въпроси ще видите в пилотния епизод на 
новото уеб риалити InstaQueen във Vbox7.com, където всеки вторник и петък може да го следите.
Успоредно със сериите феновете ще могат да следят и ежедневните премеждия на новите най-популярни момичета в истории и публикации в официалния профил на шоуто в Instagram и Facebook.



Няма коментари:

Публикуване на коментар