Translate

понеделник, 13 май 2019 г.

24KITCHEN - Тропическо гурме: Нова Каледония


Сряда от 13:00 ч.
Премиера на 15 май 2019 г.

Заредена с настроение и приключенски дух Джъстин ще плува, ще кара колело и ще язди из островите на Нова Каледония в търсене на истински вкусна храна.
Водещата на най-гледаното кулинарно предавания в Австралия Джъстин Скофийлд се отправя към магическия остров Нова Каледония, за да изследва неговите гастрономически чудеса, тропически плажове и зашеметяваща природна красота.
Междувременно водещата ще приготви разнообразни вкусни ястия, вдъхновени от местната тропическа култура, със силни френски влияния, придаваща на Нова Каледония специалния ѝ характер.
--------

Нина Бабич: Моята френска пекарна
Петък от13:00 ч.
Премиера на 10 май 2019 г.

Френските десерти влизат в домовете ни с новото предаване на 24KITCHEN
„Нина Бабич: Моята френска пекарна“. От тази малка пекарна се носят толкова изкусителни аромати, че е невъзможно да останем безразлични. Рецепта след рецепта, епизод след епизод Нина ни въвлича във вълнуващо сладко приключение, към което неусетно се пристрастяваме.
Всеки един от 16-те епизода тя посвещава на определена сладкарска тема, така че да имаме изпитани рецепти за всякакви поводи. От хрупкави бисквитки за чая или кафето, през шоколадови изкушения, предложения за пикник или обяд с приятели до празнични торти. Опит, трупан с години и знания, поднесени интересно – всичко необходимо за всеки начинаещ в сладкарството.


Няма коментари:

Публикуване на коментар