Translate

сряда, 22 май 2019 г.

Емоционален двоен финал на „Откраднат живот: Любовта лекува“ и „Дяволското гърло“ на 23 май


Най-запалените фенове на хитовите български продукции ще споделят дългоочакваната развръзка с екип и актьори на голям екран

Два от най-успешните български телевизионни сериалa в национален ефир ще отбележат своя звезден финал на 23 май в компанията на актьори, създатели и фенове. Най-запалените почитатели ще могат да видят последния епизод на седмия сезон на “Откраднат живот: Любовта лекува“ от 19:30ч. и на „Дяволското гърло“ от 21:30ч. на голям екран в Cinema City, Mall of Sofia. След седем запомнящи се сезона хитовият български медицински сериал ще продължи традицията, отбелязвайки финалния епизод със снимки, вълнуваща среща и дискусия с феновете. Малко по-късно всички, които следят със затаен дъх криминалния сюжет на „Дяволското гърло“, ще могат да проследят дългоочакваната развръзка на самия финал и да разговарят със звездния каст. Билетите за двете прожекции вече са в продажба.
„Този финал е по-специален от всякога, защото отбелязва успеха на две продукции, които по свой начин се свързаха дълбоко със зрителите на NOVA. За „Откраднат живот“ това е поредна среща, на която екип и фенове се превръщат в участници на една забележителна история, защото всички те я споделят и преживяват по време на сезона. “Дяволското гърло“
завладя аудиторията със силния криминален сюжет и невероятните картини от Родопите – за всичко това ще поговорим на живо на 23 май“, споделя продуцентът на двете заглавия на Дрийм Тийм и NOVA - Евтим Милошев.
Не пропускайте финала на „Открaднат живот: Любовта лекува“ и „Дяволското гърло“ на 23 май – на голям екран и в ефира на NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар