Translate

неделя, 21 април 2019 г.

Хитовият руски комедиен сериал “Остров” ексклузивно във Vbox7



Множество забавни и неочаквани ситуации ще предложи премиерният комедиен сериал “Остров”, който стартира от 23 април ексклузивно във Vbox7. Впечатляващата продукция, един от най-рейтинговите телевизионни сериали в Русия, ще забавлява потребителите на платформата с нови епизоди всеки вторник и петък. В нея група младежи се озовават на самотен остров като участници в риалити шоу, но истинското им приключение започва едва след непредвиден инцидент.
„Остров“ разказва за 8 млади ентусиасти, 4 жени и 4 мъже, които трябва да се състезават в поредица от предизвикателства на дивия живот, създадени от организаторите на шоуто. Всеки от участниците се старае да стане любимец на зрителите, които ще определят победителя, заслужил голямата награда.
Щом пристигат с лодка до острова, младежите се втурват да разглеждат новия си дом за следващия месец. Развълнувани от настъпващото приключение, те нямат търпение да покажат най-доброто от себе си и да спечелят формата. Нелеп инцидент обаче е причина лодката на снимачния екип да избухне. Приели експлозията за заря, даваща начало на експеримента, участниците не подозират, че са останали сами и безпомощни на необитавания остров, далеч от цивилизацията. Без комуникация със света, осемте герои стават част на множество комични и нелепи ситуации. Мислейки си, че камерите са включени и всичко се излъчва директно в ефир, всеки един се опитва да впечатли зрителите, докато реално се борят за собственото си оцеляване на острова.
Ролите в сериала са поверени на млади и многообещаващи руски актьори. Евгений Кулик се превъплъщава в ролята на неуверения Льоша, Григорий Калинин пък е в ролята Костя – умният от компанията, самоопределящ се като треньор по личностно развитие. 16-годишната Надя (Анифиса Вистингаузен) е бунтар и авантюрист по душа и се записва на кастинг за шоуто, скривайки истинската си възраст. Нейна съперница ще бъде блондинката Оля, изиграна от Янина Студилина. Ел (Кирилл Мелехов) несъмнено ще бъде душата на компанията, а нежната и срамежлива Марго (Анастасия Асеева) ще се влюби в него от пръв
поглед. Високомерният Гера (Денис Косяков) ще бъде готов да побеждава на всяка цена, а групата ще допълни напълно различната по характер Мила (Ирина Вилкова), която е израснала сред момчета и женската суета и капризи са й чужди.
Какви са изпитанията, през които ще трябва да преминат участниците на острова, гледайте в премиерния сериал “Остров”.




Няма коментари:

Публикуване на коментар