Translate

понеделник, 8 април 2019 г.

Певицата Маги Джанаварова избра Mezotix за естествена красота


Най-новата мини-инвазивна технология за подмладяване на кожата Mezotix третира безопасно, бързо и почти без болка лицето, околоочния контур, клепачите, шията и деколтето! Mezotix изглажда кожата като с ютия за минути

Впечатляващото израелско нововъведение в козметичната индустрия Mezotix /апарат за неаблативен термо-механичен лифтинг/ бе представено в Jewel Skin Clinic пред много гости и клиенти. Това е най-новата методика - без изгаряне на кожата за стягането и неоперативния и „лифтинг“, при която активирането на регенериращите процеси се постига посредством висока температура, интегрираща се в кожата чрез титаниев накрайник. Едновременното въздействие на технологиите предизвиква контролирано загряване в дермата на дълбочина около 300-400 микрона, което води до отделяне на специфични белтъчини. От своя страна те стимулират дермалните фибробласти към производството на повече и нови колагенни и еластични влакна, които обновяват кожата.
За уникалната неаблативна фракционна система с титаниев накрайник разказа Калина Иванова, която е тренер и търговски представител на апарата за България:
-Когато ми предложиха Mezotix, ми бяха нужни 9 месеца, за да го проуча и да се убедя във възможностите и резултатите, които постига. Сега, след като работя вече с него, и аз, и моите клиенти нямаме никакви съмнения, че инвестицията си струва. 
В подкрепа на думите си тя показа богат снимков архив от личния си телефон на мъже и жени, преминали през терапията.
Дамите в Jewel Skin Clinic бяха шокирани от информацията, че Mezotix третира кожата при температура от 400 градуса, но Калина бързо ги успокои с думите, че изгаряне няма, защото апаратът третира роговия слой на кожата, т.нар. "мъртва кожа", съставена от клетки без ядро. Болката е пренебрежимо слаба, не се дават обезболяващи, не е необходим период за възстановяване. След процедурата върху обработеното място се препоръчват мезококтейли, серуми на водна основа, хуалуронова киселина и други така наречени хидрофилни форми. След 6 часа може да се нанася дневен/ нощен крем, хидратиращ крем, фондьотен и/или крем със слънцезащитен фактор ако е необходимо
Апаратът е един от малкото, с които може да се третира клепачът - и горен, и долен, което е много чувствителна тема за жените над 35-40 г. С него като с парна ютия се изглаждат бръчките в различни зони, заличават се белези от акне. Меzotix може да заличава дори  родилни белези.
Единственото, което може да спре желаещия да използва Mezotix, е силното слънце. Ако сте се върнали току-що от почивка на морето, ще може да се подложите на процедурите след 2 седмици, а в случай, че това ви предстои - препоръчително е да отложите контакта с апарата.
Терапията се прилага върху чиста кожа и не е необходима предварителна подготовка, което позволи на няколко "неподготвени" дами от гостите да я тестват на момента.
Гостът на събитието талантливата певицата Маги Джанаварова не се поколеба да изпробва Mezotix, след което обеща, че това със сигурност няма да е единствената ѝ процедура. 31 годишната Мюзик Айдълка няма все още филъри  и ботокс в лицето си, но самата тя, не ги отхвърля категорично, защото според нея  е разбираемо, че всички жени искат да изглеждат красиви и максимално дълго да са млади и затова се подлагат на всякакви процедури.
Аз мисля, че все още нямам нужда, но не бих се поколебала да се възполвам от съвременните методи на козметичната медицина. За сега бих искала да запазя по-дълго естественото си излъчване и за това избрах процедурите с Меzotix, които правят именно това, сподели тя и разкри, че по отношение на тялото си, често преди да снима видеоклип се подлага на гладолечение.“Издържам без да ям до 5 дни. След това следва захранването, много внимавам с него, защото и то е важно ”, сподели още певицата, която освен това вае фигура с фитнес и йога като най-любимо й е така популярния в момента tapout фитнес - програма основана на комбинация от кардио и силови упражнения, съчетани с удари от различни бойни спортове. 
Това, което и допада най-много е, че този тип тренировки забързват метаболизма и наистина променят тялото до неузнаваемост. Може би най-голямото предимство е, че се развиват всички мускулни групи, без да се дава превес на някоя от тях. За да е винаги във форма тя се е отказала от сладко, тесто и млечни продукти. Спазва и безглутенова диета. Привърженик е на пескетарианството – консумира само риба и морски дарове.
В момента певицата подготвя втори проект с рапъра 100 кила, след като първият: “Just the two of us” се радва на голям интерес.
За  Mezotix:
-Това е нов уред в козметичната естетиката, който функционира чрез термо-механично действие - напълно нов метод за подмладяване с естествена топлина /без използване на лазерни или радио вълни/. Процесът е бърз и безопасен, алтернатива на лазерни процедури за подмладяване.
Mezotix е съвременен неинвазивен метод, който премахва следите на времето и придава гладък, подмладен и здрав вид на кожата ви. Това е комплексна процедура, която освен че отстранява проблеми като пигментации, капиляри, разширени пори стимулира и производството на колаген. Топлината, която се провежда по време на процедурата, предизвиква образуването на нови колагенови и еластинови фибри, които реорганизират структурата на дермата и епидермиса и имат запълващ ефект.
Допринася за нехирургичен лифтинг ефект на околоочната зона. Mezotix насърчава по-бързо възстановяване на кожа с дефекти.
Възможно е непосредствено след процедурата пигментациите да потъмнеят, но след 2-3 дни ще изсветлеят отново.
След процедура се препоръчва да избягвате гореща вода, сауна, парна баня, нанасяне на грим. Използването на крем със слънцезащитен фактор е задължително.
Подготовка
Не се излагайте активно на слънце поне 2 седмици преди процедурата. Вашата кожа не бива да е с пресен тен и от солариум. Също така, трябва да се изчакат две седмици, ако преди това дадена зона, която искате да бъде третирана, е била подлагана на IPL /лазерна епилация/.
Резултати
• Уеднаквява тена и повдига лицевия контур;
• Подобрява плътността и здравината на кожа;
• Изглажда бръчките и изразните линии;
• Видимо подобрение при акне, пигментации, розацея;
• Свиване на разширени пори;
• Сияйна и стегната кожа.

Няма коментари:

Публикуване на коментар