Translate

вторник, 23 април 2019 г.

L’Oréal Professionnel представя първата си 100% растителна професионална боя за коса


Botanēa – истинското преживяване за всички, избрали да бъдат близо до природата

Слогънът на L’Oréal Professionnel за 2019г. е – „Истински професионалисти! Истински натурални продукти!“
4 тематични визии, посветени на 4 от емблематичните марки боя за коса на френската компания представиха ключовите моменти от 110-годишната история на бранда. Повече от 100 години след създаването на първата си боя за коса, L’Oréal Professionnel открива нова глава в своята история, изпълнена с иновации, с дебюта на първата за марката растителна професионална боя за коса – Botanēa.
Основни действащи лица в специално ревю бяха марките Majirel /41 г. верен съюзник на жените в света/, Dia / за дамите искащи на 100% да прикрият първите бели коси/ и Inoa /най-разпространената марка сред жените/. Три растения – къна, индиго и касия, са в сърцето на новата 100% растителна професионална боя за коса, които са специално подбрани заради
своите оцветяващите свойства. Те идват от Индия, където се събират веднъж годишно.
С Botanēa фризьорите могат да създават различни нюанси, както и да предлагат индивидуален цветови резултат за своите клиенти. Трите растителни съставки осигуряват персонализирани резултати, от светло руса до тъмно кестенява коса, от топли до студени нюанси. Допълнение към цветовете е и специална услуга Натурален гланц от Botanēa.
Боядисването с Botanēa е истинско преживяване за потребителите, избрали здравословния начин на живот близо до природата и е щадящо към косата.
Основните компонента в боята за коса са растителни съставки в прахообразно състояние и вода, а те имат основна роля в процеса на боядисването. Резултатът е до 100% прикриване на белите коси с наслагване и сияен блясък за косата, която след боядисването е еластична, жива, хидратирана и с по-плътен косъм.
Новата марка Botanēa може да се използва само във фризьорските салони, където фризьорите са главните действащи лица в напълно новия начин за боядисване, и е част от мисията на L’Oréal за устойчив подход при производството на продукти.  
Botanēa вече е налична във фризьорските салони L'Oréal Professionnel.

Няма коментари:

Публикуване на коментар