Translate

сряда, 3 април 2019 г.

Lidl подарява мечтано пътуване в България или чужбина


През април веригата ще зарадва 100 късметлии с ваучер за пътуване, всеки на стойност 1000 лв.

След големия интерес и рекордния брой кандидатури в първото издание на най-вълнуващото предизвикателство на Лидл България - „Който пазарува, пътува“ през 2018 г., веригата стартира инициативата и през т. г., в периода от 1 до 30 април 2019 г.
През април Lidl ще даде възможност на 100 от своите клиенти да реализират мечтано пътуване до дестинация в страната или чужбина като раздаде 100 ваучера за почивка, всеки на стойност от 1000 лв. С помощта на туристическа агенция късметлиите ще могат да изберат дестинацията, периода на пътуване, транспорта, настаняването, както и да планират други елементи на своето приключение.
Ваучерите, които ще спечелят най-запалените пътешественици, ще им помогнат да покрият частично или напълно разходите за екскурзия до избрана от тях дестинация в България или чужбина. За да спечелят ваучера за пътуване, желаещите е нужно да пазаруват в Lidl за минимум 20 лв. и да регистрират своята бележка на www.lidl.bg/pochivka  - / информация и пълните условия на играта/. Колкото повече бележки регистрира всеки един участник, толкова по-голям шанс има да се превърне в един от 100-те щастливи пътешественици, които ще бъдат избрани на случаен принцип чрез томбола. Всяка седмица през април ще бъдат теглени 25 печеливши.
Датите на томболите са 8, 15 и 22 април и 2 май.
През 2018 г. в инициативата участваха повече от 85 хиляди потребители, регистрирали своите касови бележки и от тях бяха избрани 100 късметлии, които реализираха мечтано пътуване. Сред спечелилите най-голям бе интересът към дестинации като Италия (Рим, Неапол, Милано), Испания (предимно почивки в курорти и Барселона), Прага, Братислава, Будапеща, Израел, Турция и Гърция.

Няма коментари:

Публикуване на коментар