Translate

сряда, 24 април 2019 г.

HP подобрява своето OfficeJet Pro портфолио


Компанията представя Smart принтери, които помагат на малките фирми да пестят време
-Нови възможности в приложението HP Smart, които спестяват време при стандартни и често извършвани задачи;
-Най-добрата възможна сигурност в класа си1 и самовъзстановяващ се Wi-Fi8, улесняващ поверителността и контрола на информацията;
-Подобрено потребителско изживяване и до 39% по-малки размери от предишните модели2.

HP Inc. Представи нова серия Smart принтери, специално създадени за бизнеса. Новите HP OfficeJet Pro притежават повишена интелигентност и функционалност, нов дизайн, както и характерните за HP надеждност и производителност. Тази серия предоставя на собствениците на малки фирми важен инструмент за постигане на успех.
“HP създаде тази серия специално за собствениците на малките фирми, които работят изключително много и под непрестанно напрежение“, смята Anneliese Olson, Директор „Решения за печат за крайни потребители“. “След като повече от половината собственици на фирми са съгласни, че бизнесът им не би могъл да оперира без принтер3, ние развихме тази технология, която да им спестява време и усилия, за да съумеят да се фокусират над разрастването на бизнеса си.”
Възможности на серията HP OfficeJet Pro:
Спестяващи време възможности /HP Smart Tasks/
-Премахват някои стъпки в повтарящите се задачи, благодарение на Smart Tasks - първото по рода си мобилно софтуерно решение, което автоматизира сканирането4. Организират документи 50% по-бързо5, принтират автоматично двустранно и сканират към облак, към email и други само с едно натискане. Сканират към телефон или принтер, създавайки дори документи, които могат да се редактират и имат функция за търсене.
Свободата за работа навсякъде
-Потребителите остават свързани със своя бизнес, за да могат да работят по всяко време. С лекота принтират, сканират и копират чрез телефона си, използвайки най-доброто по рода си приложение за печат: HP Smart.
Повишена сигурност, надеждно свързване
-Получават най-добрата възможна сигурност за устройство от този клас1, която улеснява поверителността и контрола на информацията, както и самовъзстановяващ се Wi-Fi, осигуряващо постоянна връзка.
Създаден да бъде устойчив
-Новият хардуер е създаден да намали употребата на енергия, а касетите с мастило са лесни за рециклиране9;
-При серията 9000 повече от 10% от пластмасата, използвана за изработването ѝ, е направена от рециклирани принтери и други устройства.
Подобрено потребителско изживяване
-Лесно комплектоване на документите от скенера благодарение на обновеното му стъкло (само за серия 9000);
-Новата система за управление на броя копия предпазва от изсипване на хартия при достигане на максимума от 250 листа (само за серия 9025).
Допълнителна информация относно серията HP OfficeJet Pro може да откриете тук.
HP също обяви и нови модели лазерни принтери и мултифункционални устройства при линиите HP Laser, HP Laser MFP, HP Color Laser и HP Color Laser MFP – най-малкият в света цветен лазерен принтер в този клас.
Сериите HP Laser 100, HP Laser MFP 130, HP Color Laser 150 и HP Color Laser MFP 170 ще бъдат налични в EMEA региона от 1 юли.
С новите попълнения в портфолиото с лазерни устройства HP осигурява достъпни решения за печат, които ще облекчат малките фирми. Новите серии са създадени за да предоставят безпроблемен печат, което ще спести време на мениджърите, като увеличи продуктивността им.
Цени и наличност
От този месец са налични сериите HP OfficeJet Pro (9015, 9025 и 9019) на цена, започваща от €140.
----------
1Най-добрата възможна сигурност: При сравнение с повечето многофункционални настолни принтери от същия клас под 299$. Проучване на Keypoint Intelligence - Buyers Lab 2018, поръчано от HP и основаващо се на публикувани от производители на принтери спецификации, доклади за устойчивост и прес съобщения след 12/15/2018, както и непотвърдено от лаборатории тестове. Пазарният дял е обявен от IDC CYQ3 2018 Hardcopy Peripherals Tracker, 2018Q3 Release. Многофункционалните устройства с най-добра сигурност са подбрани чрез ревю на публикуваните спецификации за сигурността на сравними модели от същия клас и са дефинирани като предлагащи различни аспекти на сигурност за бизнеса – криптиране на информация, устройства, мрежи, документи, както и Wi-Fi сигурност от висок клас и надеждно принтиране и др. За повече информация посетете keypointintelligence.com/HPOfficeJetPro.
2Намален с 39%: По-малък въглероден отпечатък при сравнение единствено на размерите на HP OfficeJet Pro 8720, направено от вътрешен анализ на HP, използващ публикувани спецификации. Отпечатъкът на HP OfficeJet Pro 9020 е 17.2 x 15.6 x 12.5 инча (436.88 x 396.24 x 317.5 мм); за HP OfficeJet Pro 8720 отпечатъкът е 19.7 x 20.9 x 13.4 инча (500.38 x 530.86 x 340.36 мм).
3Повече от половината собственици на малки предприятия смятат, че техният бизнес не би могъл да оперира без принтер: HP Small Business Today Survey е световно проучване на HP Inc. То е проведено през февруари 2019г. от световната компания за проучване на пазара - Edelman Intelligence, на четири континента и 10 географски зони (САЩ, Канада, Китай, Германия, Мексико, Русия, Иберия – Испания и Португалия, Североизточна Азия – Индонезия, Тайланд, Виетнам, Филипините, Обединеното Кралство и Индия). Интервюирахме над 4300 собственици на малки фирми (с 1-100 служители) на възраст 18+.
4Първо по рода си мобилно приложение, което автоматизира сканирането: При сравнение с повечето многофункционални настолни принтери от същия клас под 299$. Проучване на Keypoint Intelligence - Buyers Lab 2018, поръчано от HP и основаващо се на публикувани от производители на принтери спецификации, доклади за устойчивост и прес съобщения след 12/15/2018, както и непотвърдено от лабораторни тестове. Пазарният дял е потвърден от IDC CYQ3 2018 Hardcopy Peripherals Tracker, CYQ3 2018 Release. Способността да се автоматизира работата е дефинирана от възможността да се използва мобилната апликация за принтиране OEM, която създава процес от няколко стъпки на мобилното устройство и бърз достъп от апликацията и от контролния панел на принтера, както и от употребата на интелигентното решение Optical Character Recognition, което озаглавява сканирания файл, основавайки се на първите няколко думи от документа. За повече информация посетете http://www.keypointintelligence.com/HPOfficeJetPro.
5Организирайте документи с 50% по-бързо благодарение на Smart Tasks: Базирано на вътрешно проучване на HP. Средно изчислената преценка на необходимото време зависи от: 1) изтегленото приложение HP Smart на мобилното устройство, 2) задаване на бърз достъп до Smart Tasks, 3) сканиране чрез повече от 2-3 задачи (сканиране от email, запазване и преименуване, записване на облак и др.) Средно изчисленото спестено време е изчислено при използване на софтуер за принтери и десктопи за изпълнение на подобни задачи за сканиране. Необходимо е приложението HP Smart и поддържан HP принтер. За повече информация относно локалните изисквания за принтиране посетете hp.com/go/mobileprinting.
6Най-доброто по рода си мобилно приложение за печат: В сравнение с OEM мобилни приложения за принтиране за повечето от приложенията за мобилно принтиране към най-продаваните принтери и многофункционални устройства за дома и офиса с цени до 429.99$. Пазарният цял е потвърден от IDC CYQ2 2018 Hardcopy Peripherals Tracker. Твърдението се основава на проучване на мобилните апликации на различни производители на принтери и на тестването, проведено от Keypoint Intelligence - Buyers Lab hands-on testing, както и проучването, поръчано от HP. Вижте доклада от септември 2018г. тук - keypointintelligence.com/HPSmartApp. 8Self-healing Wi-Fi®: Безжична връзка, съвместима само с 2.4 GHz и 5.0 GHz. Научете повече на hp.com/go/mobileprinting. Wi-Fi е регистрирана търговска марка на Wi-Fi Alliance®.

Няма коментари:

Публикуване на коментар