Translate

събота, 6 април 2019 г.

Николай се сбогува с Hell’s Kitchen завинаги


Четворният кулинарен дуел на шеф Виктор Ангелов вдигна високо летвата пред номинираните и предизвика Светла, Петко, Цветелин и Николай да покажат перфектна координация и отборна игра в създаването на „любов в чиния“.
Вечерната резервация започна с амбициозни обещания и твърдата увереност на капитаните на двата отбора, че ще справят с напрежението и стреса, за да получат похвала от шеф Ангелов и от гостите на заведението.
Специалните гости на ресторанта предизвикаха допълнително напрежение и стрес сред сините и червените в желанието си да се представят блестящо пред звездите. Този път ВИП гости на Hell’s Kitchen бяха неповторимата Екатерина Евро, Азис и приятели, както и изключителната Милица Гладнишка със сестра си, актрисата и радио-водещ Богдана Трифонова със сина си и Зейнеб от „На Кафе“ по NOVA. Специалната поръчка за виенски шницел от Азис обаче вдигне адреналина на максимум сред готвачите и предизвика топ готварските им умения.
Зрителите на Hell’s Kitchen вечерта на 4 април станаха свидетели на адското напрежение в Кухнята на Ада –удари под кръста, обвинения в саботаж, изгонени от кухнята и разочарован шеф Ангелов.
В крайна сметка Николай се сбогува завинаги с Hell’s Kitchen България след изключително напрегната и оспорвана вечерна резервация, в която се бори за оставане в кулинарното шоу срещу Светлана.
Основната причина, поради която шеф Виктор Ангелов взе окончателното решение да се раздели с Николай беше слабото му представяне като капитан на синия отбор. Шеф Ангелов видя още липса на мотивация и ентусиазъм в Николай и въпреки, че той получи последен шанс да покаже желание за победа – не успя да демонстрира нито знания, нито лидерски умения.
С неговото напускане отборът на Hell’s Kitchen вече е от 10 професионалисти, които се борят за голямата награда от 100 хиляди лева и едногодишен договор в ресторанта на шеф Ангелов. Кои ще бъдат майстор готвачите, които през следващата няма да се справят с напрежението в кухнята и ще се окажат номинирани от шеф Ангелов ще разберем в новите епизоди на световното кулинарно шоу  по NOVA.
Едно е сигурно, участниците ще бъдат изправени пред сериозни дневни предизвикателства,
които ще провокират както личностните им качества, така и ще поставят на изпитание отборния им дух. Шеф Ангелов ще продължи да търси измежду тях топ готвачът и истински лидер, а колкото повече се доближаваме към финала на шоуто, а зрителите ще стават свидетели на наситени емоции, удари под кръста, стратегически ходове и борба за надмощие в Кухнята на Ада.

Няма коментари:

Публикуване на коментар