Translate

събота, 13 април 2019 г.

FOX Life - Династия, Сезон 1


От 15 април, понеделник от 21:00 ч.
Премиера за канала

Фалън Керингтън е харизматична и коварна и очаква скоро да стане новият директор на глобалната енергийна компания на баща си. Или поне така си мисли тя. Когато баща ѝ, Блейк Керингтън, събира Фалън и брат ѝ Стивън в семейната къща в Атланта, тя с ужас научава, че тази сбирка не е свикана, за да бъде обявено нейното повишение пред всички. Вместо това Блейк представя пред семейството своята бъдеща съпруга Кристъл. Кристъл е зашеметяваща жена, почти на възрастта на Фалън, но е всичко друго освен глупава златотърсачка. Тя е дейна, принципна и наистина разбира от работата си в „Керингтън Атлантик”. Освен това истински обича Блейк.
Въпреки всичко това богатството и привилегиите, които са част от света на Керингтън, се оказват спънка за Кристъл. Тя се сблъсква с обслужващия персонал, включително с иконома на Блейк, както и с Фалън, която ясно ѝ показва, че мястото ѝ не е сред тях.
В ролите:
Елизабет Джилис, Натали Кели, Джеймс Маккей, Сам Айдегоук, Робърт Кристофър Райли, Рафаел Де Ла Фуенте, Алън Дейл, Грант Шоу.

Няма коментари:

Публикуване на коментар