Translate

понеделник, 1 април 2019 г.

Филмов екшън маратон с поредица от премиерни заглавия по DIEMA


Гледайте вълнуващите ленти от 3 април, сряда, от 22.00 ч.

Истинско екшън приключение очаква зрителите на DIEMA от 3 април вечерта със специално селектирана поредица от филмови премиери. Феновете на жанра ще видят любимите на поколения екшън актьори Жан-Клод Ван Дам, Долф Лундгрен и Стивън Сегал в нови вълнуващи роли, чиито история и бойни умения гарантирано ще покачат адреналина. Маратонът от новите премиерни заглавия зрителите могат да проследят в продължение на цели 8 седмици всяка сряда вечер от 22.00 ч.
Както обикновено, екшън звездата Долф Лундгрен, преборил се с 5000 кандидати за ролята на Иван Драго в „Роки 4“, не изневерява на стила си и в лентата „Висота“, която ще сложи началото на 3 април от 22.00 ч. В нея агентът на ФБР Гречън Блеър, в чиято роля е неустоимата Дениз Ричардс, е на борда на полет до Вашингтон, когато мъж на съседната седалка ѝ отправя необикновено предложение. Той обяснява, че всеки момент самолетът ще бъде похитен и ѝ обещава да плати 75 милиона долара, ако успее да спаси живота му. Когато банда професионални крадци поемат контрол върху самолета, Блеър разбира, че всичко това е истина и връщане назад няма.
На 10 април от 22.00 ч. ефирът на DIEMA ще предложи филмовия хит „Черна вода“, в който си партнират едни от най-големите имена в жанра - Жан-Клод Ван Дам и Долф Лундгрен. Лентата е от 2018 г. и разказва за агента под прикритие Скот Уийлър (Ван Дам). Той се събужда в килия на борда на ядрена подводница на ЦРУ заедно с още един затворник на име Марко (Лундгрен). Каква е причината двамата да бъдат там и как ще завърши всичко, не пропускайте да гледате в „Черна вода“.
Екшънът „Последна мисия“ ще прикове вниманието на зрителите на 17 април от 22.00 ч. Филмът ще преведе зрителите през опасния свят на безскрупулния криминален лорд Кюмом (QMOM), страдащ от проклятие, което не му позволява да се показва на слънчева светлина. Лордът се занимава с отвличания, трафик на хора и изнудване. Той разбира за момиче с мистични сили, способно да премахне проклятието. Отвлича я, а баща ѝ моли отчаяно Брадвата (в ролята влиза Стивън Сегал) за помощ.
В „Главнокомандващ“ зрителите отново ще се срещнат със Стивън Сегал и неговия уникален похват в бойните изкуства. В премиерния екшън от 2018 г. той влиза в кожата на оперативния служител на ЦРУ - Джейк Александър, който заедно с неговия екип тръгва по следите на най-опасните и издирвани престъпници, а на помощ им се притичва мистериозен милиардер от Хонг Конг. Развръзката на историята ще бъде ясна на 24 април от 22.00 ч.
Гледайте филмовия екшън маратон от 3 април всяка сряда вечер от 22.00 ч. по DIEMA.


Няма коментари:

Публикуване на коментар