Translate

сряда, 17 април 2019 г.

Похитена и агент на ФБР разбиват мрежа за трафик на хора в „Изчезнали“ по bTV Action


Премиерната поредица тръгва в ефир от 18 април, всеки делник в 20 часа

Агент на ФБР създава спец отряд за специални операции за разбиване на мрежа за трафик на хора в премиерната криминална драма „Изчезнали“ /Gone/ по bTV Action от 18 април в рубриката „Екшън в 8“. Основен фокус в полицейския екшън е историята на красивата Кит Ланигън /Левън Рамбин/, по прякор Кик /бел ред.-ритник от англ. език/, която преживява отвличане като дете и това слага белег върху целия й живот.
Скандалния случай с момичето е проследен от всички медии. Кит живее 5 години с похитителите си, докато агентът на ФБР Франк Новак /Крис Нот/ не я спасява и връща на родителите й. Той се превръща в неин втори баща и й помага да се справи с психологическите травми от преживяното. Кит често изпада в неконтролируема агресия и именно Франк й предлага решение – да се запише на курсове по самоотбрана. Кит успява да овладее емоциите си и да преодолее страховете си, като започва да тренира сериозно бойни изкуства и да се учи да борави с оръжия. Тя официално променя името си на Кик (Kick) и създава своя школа по самоотбрана, в която вади на показ психологията на похитителя и на похитения.
Съвсем скоро пътят й с Франк и похитителите й отново се пресича. Агентът на ФБР създава отряд за специални операции по издирване на отвлечени и изчезнали хора и кани Кик да се присъедини към екипа му в период, в който мрежата за трафик на деца, организирана от нейните похитители, е все още активна и на свобода. Ще успеят ли да преборят организираната престъпна група – гледайте от 18 април, всеки делник, в 20 часа по bTV Action.
„Изчезнали“ /„Gone”/, САЩ, 2017; Криминална драма, екшън;
Актьори: В ролята на Кит е американска актриса Левън Рамбин, която има две номинации за „Еми“ за изключителното си изпълнение в сериала „Всички мои деца“, както и участия в кинохитове като „Игрите на глада“ - 2012 и телевизионния сериал „Истински детектив“ - 2014.  Персонажът на Франк е пресъздаден от двукратно номинирания за „Златен глобус“ Крис Нот /„Сексът и градът“, „Добрата съпруга“/, а в поддържащия актьорски състав ще видим Дани Пино /като Бишъп от ФБР/,  Анди Миентъс /в ролята на бившата жертва Джеймс Финли/, Трейси Томс /агентката на ФБР Мая Кенеди/, Кели Ръдърфорд /като Пола, майката на Кик/, Кристофър О’Шей /като Ноа, приятел от детството на Кик/, Лий Търгесен /в ролята на Мел Фостър, похитителя на Кик/ и др.

Няма коментари:

Публикуване на коментар