Translate

събота, 6 април 2019 г.

Спас и Радко разследваха измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“


В петък вечер по bTV в 13-я сезон на сериала Йордан се зае с отговорната задача да направи замервания за магистралата. Като компетентен проектант, дипломирал се с плановете за магистралата до Варна, той  ангажира отец Григорий за свой асистент. От своя страна Рангел се срещне с потенциален подизпълнител, за да уточни параметрите за сътрудничество. Пацо не е съгласен с договорката, но категоричните резултати от предишни проекти бързо го убедиха, че трябва да се довери на професионалистите.
Славка и Гълъбина бяха прекалено грижовни към изпълнението на служебните си задължение в кметството на Извор. Престараването им причини човешки жертви и доведе Пацо до нервна криза. Шефът им постави ултиматум, от който зависи бъдещето и независимостта на дамите. Те се впуснаха в безмилостна надпревара за одобрението му, дори и с цената на нетипични за тях усилия.
Една поръчана и неполучена пица пробуди съмнение в Спас и Радко за безкорисната помощ
на кмета и попа. Двамата взеха крути мерки по разкриването на измамата.
Държавната администрация в лицето на Кремена и Вероника изгради план за експлоатация на строителите на магистралата. Женски хитрости и отработени схеми проработиха и Йордан падне жертва на манипулациите им.
Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.

Няма коментари:

Публикуване на коментар