Translate

вторник, 16 април 2019 г.

Камелия спаси фокусничката Деница с първата кражба във вокалните двубои в „Гласът на България“


Деси Слава, Мария Илиева, Стефан Вълдобрев и Орлин Павлов изненадаха талантите и подкрепиха треньорите по време на репетициите

Взривяващи дуетни изпълнения, неочаквани обрати и трудни треньорски решения белязаха първия епизод от вокалните двубои в „Гласът на България“ в неделя вечер по bTV. Шест дуета се подготвиха за своите вокални битки с помощта на гост-треньорите - Деси Слава, Мария Илиева, Стефан Вълдобрев и Орлин Павлов.
Петима участници напуснаха шоуто завинаги, след тежки треньорски решения по време на вокалните двубои, а един изпълнител получи втори шанс в шоуто след първата кражба за Сезон 2019. За последно на сцената на „Гласът на България“ се изявиха Трио „Вива“ (отбор Лечев), Мишел Йорданова (отбор Михаела), Митко Алексиев (отбор Камелия), Рафаела Макри (отбор Лечев) и Славица Ангелова (отбор Михаела).
Деница Петрова и Атанас Кателиев от отбора на Графа оправдаха очакванията на Мария Илиева и Влади Ампов и взривиха публиката с изключителен кавър на песента Nothing Compares 2 U.  
Това беше битката на битките, много съм щастлив и, меко казано, доволен. Гордея се с вас. Атанас безкомпромисно заби от самото начало", коментира Графа и трудният му избор се спря на стругаря от Варна. Камелия се превърна в звездата на първите вокални двубои, след като в последния момент спаси фокусничката Деница, като използва единствената й позволена кражба.  Фокусничката бе върната в играта за голяма радост на Графа, който целуна ръка на Камелия с благодарност.
Първите двубои в шоуто бяха най-емоционални за Михаела Филева, която избухна в плач, след като се раздели с македонката Славица Ангелова и избра Надежда Александрова. Разстроена от избора на Михаела бе дори опонентката на Славица, която призна, че по време на репетициите двете много са се сближили. Секунди, след като Славица напусна сцената завинаги, Михаела не успя да сдържи емоциите си и се разплака.
„С риск да се повторя, никой не е казвал, че ще е лесно“, опита се да я окуражи ветеранът в журито Иван Лечев.
Специална роля в репетициите на отбора на Михаела имаше нейният гост-треньор Орлин Павлов, чието първо предизвикателство бе подготовката на Христиан Ненов и Мишел Йорданова за дуетното им изпълнение. Участникът, който свири по барове в Ирландия, и ученичката от Шумен избухнаха на сцената. Михаела взе тежкото решение напред в шоуто да продължи  Христиан.
Вокалното трио „Вива“ изгуби първия двубой в „Гласът на България“, след като се изправи срещу джаз-фурията Ива Георгиева, чиито опит и прецизно технично пеене я превърнаха в равностойна конкуренция. Момичетата създадоха истинска кабаретна атмосфера на сцената, а борбата за надмощие в гласовете им вдигна треньорите на крака.
„Ива е изключително силен солов изпълнител. Пред вас трите има дълъг и много добре асфалтиран път към успеха, но ако трябва да ви разглеждам по отделно, Ива ви скри топката!“, каза двукратният носител на короната в шоуто и избра Ива за победител.
Фолк звездата Деси Слава избра най-гледаното музикално шоу за своя тв дебют след отпуска по майчинство като гост-треньор в отбора на Камелия. Тя се забавлява истински по време на репетициите на Митко Алексиев и Тодор Симеонов, които имаха задачата да изпълнят поп-фолк хита на Константин - „Черна роза“. След представянето им на сцената Камелия предпочете да продължи с талантливия таксиметров шофьор Тодор.
Кои участници получиха уникалния шанс да се срещнат на живо с румънската суперзвезда INNA и какви нови предизвикателства ще им предложи V-Reporter-а на шоуто Елина Марковска - следете в ексклузивната онлайн рубрика „Гласът зад кадър“ .

Няма коментари:

Публикуване на коментар