понеделник, 1 април 2019 г.

Борба с терористични актове, отвличания и изнудване – в премиерния за България сериал „Смелите“


Ще успеят ли тайни агенти под прикритие да запазят световния баланс

Вълнуващо пътешествие в сложния свят на американските елитни военни под прикритие в най-опасните точки по света – в премиерния за България сериал „Смелите“ (The Brave) по bTV Action от 1 април. Всеки делник зрителите ще могат да надникнат в секретния свят на два екипа от професионалисти, които ежедневно се опитват да поддържат баланса между доброто и злото в цял свят.
Сюжетът е посветен на мъжете и жените, които се борят за сигурност в целия свят. В ролята на заместник-директор на Агенцията за военно разузнаване (D.I.A.) Патриша Кембъл влиза Ан Хейш. Патриша ръководи екип анализатори във Вашингтон, който разполага с най-модерна технология за наблюдение. Успоредно с това, Адам Далтън (Майк Вогъл) и самоотверженият му взвод за специални операции, за който свободата е издигната в култ, спасяват живота на невинни хора и осъществяват мисии в едни от най-рисковите места.
Сценарист и изпълнителен продуцент на поредицата е Дийн Джоргарис, в чиято филмография са кинохитове като "Лара Крофт Томб Рейдър: Люлката на живота", "Заплащането", "Манджурският кандидат", "Тристан и Изолда". В главните роли в „Смелите“ са освен номинираната за "Еми" Ан Хейш, Майк Вогъл (участва и в сериала "Пан Ам"), Тейт Елингтън, Демитриъс Грос (познат от "Rampage: Унищожителите", "Бандата от Комптън", "Ако Бийл стрийт можеше да говори"), Наташа Каран (участва във "Вътрешна сигурност"), Ноа Милс, София Пърнас и др.
В пилотния епизод на 1 април специалният екип на капитан Адам Далтън се заемат с отвличането на американска лекарка. Каква е причината за отвличането и има ли връзка с тероризма – ще стане ясно в понеделник вечер.
Ще успеят ли тайните агенти да запазят световния баланс и да се противопоставят на терористични актове, отвличания, преследвания, заплахи и изнудване - гледайте в „Смелите“ - военен, екшън, трилър, 2017-2018, всеки делник в 20 часа по bTV Action.

Няма коментари:

Публикуване на коментар