Translate

събота, 13 април 2019 г.

Лорина Камбурова става учителка в новия сезон на „Следвай ме“



Лорина Камбурова
Нови вълнуващи герои стават част от петия сезон на тийн драмата “Следвай ме” от 15 април във Vbox7. Освен голямата новина, че актрисата Лина Роскин се завръща в уеб сериала, актьорите Лорина Камбурова и Стефан Иванов, както и двама тийн идоли, ще направят своя дебют в сериала.
Талантливата актриса със страст към музиката Лорина Камбурова ще изиграе новата учителка по литература в училището – Ана Василева, която е и сестра на новото момиче Йойо. Познатият с ролята си на Пешо от “Етажна собственост” Стефан Иванов пък ще влезе в ролята на завърналия се баща на Йоан (Антоан Петров) – Валери.
Танцьорът и влогър любимец на младото поколение Калоян Димитров – Ballan също ще стане част от уеб сериала. Той ще покаже своите актьорски умения в ролята на новия ученик Ангел, който е гадже на Габи (Биляна Лазарова) и ще стане основен конкурент на Ники (Марио Михайлов) в училището. Тимът в хитовата уеб поредица ще бъде допълнен от набиращата популярност влогърка Йоанна Петрова. Тя ще се превъплъти в Йойо – сладкото ново момиче фен на корейската култура и анимето, което ще намери общи интереси и ще се сближи с Катя и Петьо.
Калоян Димитров
Как ще се развият взаимоотношенията между новите герои, гледайте в петия сезон на тийн драмата “Следвай ме” - всеки понеделник и четвъртък от 15 април във Vbox7.

Няма коментари:

Публикуване на коментар