Translate

вторник, 23 април 2019 г.

Кой ще бъде новият наследник на „Св. Анастасия“?


Доктор Кръстева и сестра Жекова в надпревара за сърцето на проф. Цонев – тази седмица в „Откраднат живот: Любовта лекува“

Болката от загубата ще превземе „Св. Анастасия“ в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“. Смъртта на Ина ще разтърси Борис и ще всее смут сред лекарите, които до последния момент ще се опитат да научат повече за нейното изчезване. Доктор Тасев ще се изправи пред един от най-тежките моменти в живота си, а съдбата на болницата ще бъде поставена на карта. Дали „Св. Анастасия“ ще бъде отново притежание на Иво Фотев или лекарският екип ще поеме управлението? – зрителите ще видят в новите епизоди от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.
Личните отношения в спешното ще претърпят истински обрат на фона на драматичните събития. Новината ще извади от обувките и доцент Мазов, който ще се почувства дълбоко отговорен за случилото се. Ситуацията ще доведе и до първи откровен разговор с доктор Хинова. Междувременно напреварата между сестра Жекова и доктор Кръстева ще излезе наяве и ще потърси окончателно решение от професор Цонев. Неочаквана комбина между доктор Грънчарова и доктор Табаков ще промени любовните конфигурации и ще провокира въпроси сред останалите, замесени в ситуацията.   

Няма коментари:

Публикуване на коментар