Translate

събота, 13 април 2019 г.

Ненчо Балабанов забавлява благотворително деца от приемни семейства


 Актьорът се включи в социалната кампания под наслов „Очаквана ваканция 


Звездата на „Господари на ефира“ Ненчо Балабанов забавлява благотворително децата от приемни семейства, които първи станаха част от социалната кампания „Очаквана ваканция“. Над 30 деца и техните приемни родители бяха настанени в базата на БДЖ в Паничище през пролетната ваканция.
Самият Ненчо Балабанов неотдавна представи клипа към своята авторска песен “Ти избираш”, посветена на децата от приемни семейства, които са и главните действащи лица във видеото.
“За мен беше удоволствие да прекарам време с малчуганите, да се забавляваме заедно и надявам се - да съм ги вдъхновил, да съм им дам малко радост и вяра, че в този живот всичко е възможно и успехът зависи от  самите тях“, сподели Ненчо .  
Децата бяха изключително щастливи от срещата със звездата. „Да видим децата толкова щастливи, прави и нас щастливи, и сме убедени, че споменът от тази „Очаквана ваканция“ ще живее винаги в сърцата им“, споделиха и приемните родители.
Сред забавленията, осигурени от партньорите, бяха посещение на минерален басейн в Сапарева Баня, разходка до древния Цари мали град, разходка из депото на БДЖ, където имаха възможност да се качат на “царския влак”. Младежите го разгледаха с голям интерес, снимаха се за спомен и споделиха, че са били много радостни през дните на тази „Очаквана ваканция“.
Инициативата, на Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ), в партньорство с БДЖ, “Девин”, “Папас олио” и “ЕНЕКОД” , цели да предостави на деца в нужда възможността да изживеят една незабравима почивка в базите на държавната железница в цялата страна с осигурени транспорт, много забавления и всичко необходимо, за да прекарат една страхотна  "Очаквана ваканция".
“С подкрепата на нови приятели и съмишленици искаме да превърнем инициативата в традиция и във времето тя да достигне до всички деца и техните приемни родители”, коментира изпълнителният директор на БДЖ Никола Василев.

Няма коментари:

Публикуване на коментар