Translate

понеделник, 1 април 2019 г.

Доктор Тасев – на ръба на разума в „Откраднат живот: Любовта лекува“



Христо Карагьозов търси спасение за сина си в „Св. Анастасия“

Саморазрушение и опустошителни емоции ще превземат лекарите в новите епизоди на „Откраднат живот: Любовта лекува“. Д-р Тасев ще научи за жертвата на Ина и ще се заеме лично с надзорника. Дали лекарската етика ще надделее в саморазправата или гневът ще доведе до необратимото, зрителите ще научат в новите епизоди на хитовия български сериал, от вторник до четвъртък, в 20:00ч. по NOVA. Ситуацията в болницата ще продължи да се заплита, а доктор Стаменова ще сподели дълбоките си срахове, че Фотев е все още жив. Междувременно доктор Хинова ще се завърне в болницата – появата й ще извади то обувките доктор Мазов, който ще постави ултиматум на Ина Фотева.
Доктор Карагьозов ще прекрачи прага на „Св. Анастасия“, за да се изправи пред едно от ней-сериозните изпитания за един баща. Тежката диагноза на Пепе ще бъде обсъдена с доктор Банков, който ще продължи да търси решение на ситуацията. Въпреки желанието им да избегнат среща, привличането между доктор Карагьозов и сестра Райкова отново ще ги изправи очи в очи.
Ще потърсят ли отговори на неизречени въпроси? Дали Фотев е причината за поредицата от ситуации в „Св. Анастасия“ или виновникът е друг? – зрителите ще разберат в „Откраднат живот: Любовта лекува“ от вторик до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар