Translate

събота, 6 април 2019 г.

Комедийният уеб сериал “Опасни секс игри” с щур нов сезон и неподражаем хумор


Алис, Вики, Грейс и Зоуи ще продължат да търсят истинската любов


Новозеландският комедиен уеб сериал “Опасни секс игри” се завръща с щур втори сезон и обещана доза неподражаем хумор всяка сряда във Vbox7.com. Четирите приятелкиневинната Алис, доминиращата Вики, спокойната Грейс и своенравната Зоуи отново ще се забъркат в цял куп комични и неудобни ситуации в търсене на истинската любов.
В премиерния епизод от втори сезон младите момичета празнуват първата годишнина от съвместното си съжителство като съквартирантки и започват забавно състезание помежду си, което ще предизвика неочаквани последици, които изобщо няма да са безобидни. Какво ще се случи с приятелките и коя ще успее първа да скрои номер на другите, гледайте в първия епизод от втори сезон на комедийния сериал. 
“Опасни секс игри” e един от най-номинираните за уеб продукции сериал, печелил награди от фестивали в цял свят, като със своя първи сезон стана любима поредица и на българските интернет потребители. В предстоящия нов сезон ролите отново са поверени на Холи Шърви (Алис), носеща приза за най-добра актриса в Portugal Film Festival през 2017, Луси Хеър ще влезе в кожата на уверената Вики, Джес Холи Бейтс ще играе уравновесената Грейс, а тима допълва Джес Сайър като бурната по нрав Зоуи.
Вторият сезон ще изправи четирите момичета пред нови предизвикателства и решения. Приятелките ще правят това, което умеят най-добре - да бъдат такива, каквито са, а доброто настроение и свежият хумор са налице.

Няма коментари:

Публикуване на коментар