Translate

сряда, 17 април 2019 г.

Безхаберие над печката предизвиква яростта на шеф Манчев в новия епизод на „Кошмари в кухнята“


Кулинарният експерт е изправен пред парадокс този петък

Тази седмица в „Кошмари в кухнята“ шеф Манчев се заема със сериозно предизвикателство в кухнята на заведение за бързо хранене. Възможно ли е ресторант с голям оборот да работи на загуба - ще видим в новия епизод на предаването този петък  по NOVA.
Гостилница „Йорк“ отваря врати преди 4 години в гр. Бургас. Това е заведение за бързо хранене, което предлага традиционни български ястия и обслужва над 150 души ежедневно.
Собственикът – Добромира, има опит като счетоводител, но счетоводните  сметки в края на натоварения работен ден не излизат. Със задачата да установи причината заведението да работи на загуба се заема шеф Иван Манчев.
Инспекцията на кулинарния виртуоз в кухнята установява, че гостилницата предлага богато традиционно меню, но по време на работния процес цари пълен хаос. Ограничената кухненска посуда и хигиената на работното място са само част от проблема. Сложната система за приемане на поръчки без компютър води до грешки, поръчките се бавят и клиентите се оплакват, че храната стига до тях с повече от час закъснение. В резултат - оборот има, но възнаграждение - не.
За да помогне на гостилница „Йорк“ да заработи на пълни обороти, шеф Манчев изготвя спасителен план. Има ли бъдеще заведението -ще  разберем в новия епизод на „Кошмари в кухнята” този петък.

Няма коментари:

Публикуване на коментар