Translate

четвъртък, 11 април 2019 г.

Любимата марка мотори на Джейсън Момоа представя 4 нови модела в София


Всеки посетител на Moto Expo 2019 има шанс да спечели скутер или ваучер на стойност 5000 лв. за покупка на мотоциклет

Моделът FXDR 114 от любимата марка мотоциклети на Джейсън Момоа – Harley-Davidson, ще бъде представен на Moto Expo 2019. FXDR 114 e от популярната линия Softail на американския мотоциклетен гигант, а холивудската звезда Джейсън Момоа, изиграл последно супергероя Аквамен, притежава няколко мотора именно от тази гама. Актьорът е и едно от лицата на Harley-Davidson.
Организаторите на Moto Expo 2019 ще сбъднат мечтата на един посетител, който ще има шанса в томбола да спечели мечтан скутер от Aprilla, Kymco, Peugeot, Honda, Piaggio, Suzuki или ваучер на стойност 5000 лв за покупката на мотоциклет, мотопед или аксесоар по избор от Triumph, Vespa и други . Между 10 и 14 април, в Асикс Арена всички почитатели на мотоциклетите ще могат да видят най-новото от света на високите скорости – 150 мотоциклета, от които 38 премиерни за България, ATV, машини за екстремни спортове и професионална екипировка.
В София ще пристигне и легендарният мотор на победителя в Moto GP Марк Маркес – Honda RC213V, чиято стойност е близо един милион лева. Специална платформа от Барселона, както и охранителни мерки ще бъдат организирани за превоза на определения за един от най-бързите мотори в своя клас.
На 13.04., между 14.00 и 17.00 ч., най-добрият наш пистов състезател Мартин Чой ще раздава автографи на щанда на BMW. Единственият българин, шампион в три дисциплини – мотокрос, супермото и писта, Ангел Караньотов ще бъде пък на щанда на Shell и на 10 и 13 април ще раздава автографи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар