Translate

сряда, 13 март 2019 г.

Най-новият екшън-комедиен сериал „Власт“ завладява ox7 от 18 март


Жаждата за власт води героите към невероятни ситуации  


Не пропускайте премиерния епизод на „Власт“  на 18 март, ексклузивно във Vbox7.
Във формата феновете ще могат проследят до какво може да доведе желанието за нормален живот на Васил, син на престъпния бос Анатолий Кузненцов. Жаждата за власт води героите към невероятно динамични, нетипични, романтични, комедийно драматични ситуации. Възможно ли е наистина синът да излезе от сянката на баща си, не пропускайте да проследите в новата поредица във Vbox7.
Васил, в чиято роля влиза Георги Петков, Super Model Universe 2018 г., се записва в обикновено държавно училище. Той решава да скрие истинската си самоличност с надеждата да създаде истински приятелства и да започне нормален живот. За съжаление, баща му Анатолий (в ролята проф. Георги Новаков, преподавател по актьорско майсторство в Театрален Колеж „Любен Гройс“) е напълно подготвен и внедрява в училището доверените си хора Пинко (Александър Христозов), Любеца (Петър Петров „Пепе“) и бившата барета Черепа (Валери Вълчев). В амплоато на директор и учители по математика и физическо, тримата имат нелеката задача да следят и пазят Васил.
Създателите на формата Васил Енев и Румяна Великова ни отвеждат в свят, много близък до реалния и ни въвличат в ситуации, в които почти всеки е попадал в ежедневието си. За да успеят да пресъздадат забавната и пленяваща история на Васил, до тях застават бившата водеща в телевизия ММ Ася Йочева (в ролята на Радина Кръстева, агент от „Български Тайни Служби – БТС“), гласът на „Big Brother“ Илия Георгиев (гангстерът „Мухата“ търсещ абсолютната власт), Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова (в ролята на Стефи, личната асистентка на големия бос Анатолий Кузненцов) и стендъп комедиантът и изпълнител в нашумяващата група „Спални места“ Кубрат Аргилашки (като Милен).
Трудно ли е да бъдеш популярен и възможно ли е да детронираш престъпен бос? До какво води жаждата за власт и може ли тя да има комедийно-драматичен характер?



Няма коментари:

Публикуване на коментар