Translate

петък, 8 март 2019 г.

От „зелената карта“ до „Зелената книга“ с Димитър Маринов ексклузивно в „Темата на NOVA“


Репортерът на NOVA Ивомира Пехливанова среща зрителите с първия български актьор, покорил сцената на „Оскарите” тази неделя

Никога церемонията по връчването на Оскарите не е предизвиквала такова вълнение в България както тази година. Затова обаче има основателна причина. За пръв път  националния ни трибагреник бе на сцената на най-престижните филмови награди. Кой е човекът, който представи страната сред световния кино елит? Отговор на този въпрос търси „Темата на NOVA” тази неделя.
Репортерът на NOVA Ивомира Пехливанова ще се срещне с българския актьор Димитър Маринов броени минути след кацането му в България. Тя ще ни потопи в необикновения сюжет на неговата разтърсваща житейска история, която спокойно може да надхвърли въображението дори на най-смелите сценаристи.
„Понякога животът може да напише най-вълнуващия сценарий – със сюжет и развръзка, на които би завидял дори Холивуд. Това е една история за „Оскар“, но и история, достойна за „Оскар“. Принадлежи на единствения българин, който някога се е качвал на най-известната сцена в света на киното. Пътят до червения килим обаче минава през затвор, счупени пръсти, изгнание и 100 долара в джоба“, споделя Ивомира за историята, която ще разкаже.
Репортерът на NOVA ще разходи Димитър до знакови за детството и младостта му места из София и ще ни покаже една история, в чиято главна роля е животът, който едновременно ни поставя на изпитания, но и ни подарява неограничени възможности.
„Да се построи мостът между двете е роля, която винаги е поверена на човека. За останалото, както казва героят на Димитър Маринов в „Зелената книга“ – „Нужен е кураж!“, допълва Ивомира Пехливанова.
Не пропускайте емоционалната среща с един невероятно талантлив български актьор, сбъднал американската мечта, но никога не забравил откъде е тръгнал в „Темата на NOVA“ тази неделя след централната емисия Новини по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар