Translate

неделя, 31 март 2019 г.

Първата дама в журито на MasterChef – Силвена Роу разкри личния си живот и философия в „Търси се“


За първи път зрителите видяха кралицата на вкусното и здравословно хранене в различна светлина – в ролята на майка, съпруга, дъщеря и приятел.
Първата изненада за нея бяха колегите й в журито в MasterChef – Андре Токев и Петър Михалчев.
„Със Силвена е изключително приятелно да се общува, защото тя непрекъснато ни обогатява със знания от нейния живот, от нейната кариера. Винаги има какво ново да научим един от друг“, каза Chef Токев.
Chef Михалчев призна, че най-много й се възхищава на умението да казва това, което мисли, без да се притеснява. „Тя има невероятна енергия. Непрекъснато пътува, говори по телефона, има безброй ангажименти и винаги е в кондиция“, сподели Петър. От Андре Силвена ще получи предизвикателство да танцува на неговата музика, която е тежък метъл, въпреки че тя харесва новите музикални звучения.
Най-емоционална бе срещата с майката на Силвена - Кунка, която с много вълнение призна колко грижовна и прекрасна дъщеря е тя. „Въпреки, че отдавна не сме заедно, тя винаги се е грижила за мен, за моето здраве. И до днес е така. Тя е една невероятна дъщеря и винаги ми дава сили, подкрепа да вървя напред“, каза Кунка. Самата Силвена също призна, че въпреки успехите в работата, семейството е най-важно за нея. „Имам прекрасен съпруг до себе си. Той е много по-спокоен, по-мъдър, по-баласиран от мен. Помагал ми е в най-трудните моменти. Сега той пише книги, а аз работя активно“, сподели Chef Роу.
Един от най-близките й приятели в България – Иван Достонов, разказа че най-трудният период за нея е заминаването й за Англия. Той я предизвика да изпие поне веднъж чаша вино, защото е известно, че Силвена никога не консумира алкохол.
Как поддържа добрата си форма, какво смята за здравословно хранене, как е съумяла да възпита децата си и защо вече иска да живее по-спокойно? Отговори на тези въпроси зрителите получиха тази неделя в „Търси се“ от 11:00 часа по bTV.

Няма коментари:

Публикуване на коментар