Translate

вторник, 26 март 2019 г.

LG OLED TV с отличие iF GOLD за изключителен дизайн


От общо 16 награди, LG спечели отличия за четири OLED телевизора и уреди, включително SIGNATURE KITCHEN SUITE и LG Objet

Жури от 67 експерти в дизайна в Германия награди LG с шестнадесет отличия, сред които и наградата iF Gold за LG OLED TV E9. Победителите бяха обявени на 25.03 т. г. в Мюнхен на церемонията на If Design Award 2019. Тази година, 66 продукта, бяха отличени с наградата if Gold, а участвалите бяха общо 6375.
Телевизорът LG OLED (модел E9) беше удостоен с най-високото отличие - iF Gold за изключителен дизайн, който прави екрана по-обширен. Прозрачното стъкло на дъното, с вградена стойка зад дисплея, създава по-завладяващо изживяване при гледане, привличащо погледа към екрана. Според съдиите на iF, LG са създали телевизор, чийто екран „плава във въздуха“ - мечтаната цел на всеки дизайнер на телевизори.
Широка гама от OLED продукти, като LG SIGNATURE OLED TV R, 8K OLED TV, OLED TV и прозрачният OLED Signage бяха носителите на наградите на If тази година. Най-отличаващият се сред наградените  If Design е LG SIGNATURE OLED TV R, познат още като единственият „огъващ се“ телевизор, заради способността му да се смалява и да изчезва, когато не се гледа, за да увеличи жилищното пространство.
От 1953, дизайнери и производители се стремят да се сдобият с известното отличие за дизайн на iF. Предоставена от iF International Forum Design GmbH, със седалище в Хановер, наградата iF Design е призната като една от трите най-добри награди за дизайн в света, наред с награда Red Dot Design и IDEA (International Design Excellence Award).
Спечелването на наградата iF Design e признание на качеството с отличителен дизайн и обслужване на клиентите. За потребителите, отличието iF Design e гаранция, че закупеният продукт е най-добрият в своя клас.

Няма коментари:

Публикуване на коментар