четвъртък, 7 март 2019 г.

Ожесточена битка за оставане в Hell’s Kitchen между Чилева и Тихомиров


Легендите Цветана Манева и Силвия Кацарова ще предизвикат допълнително объркване в кухнята, а присъствието на Гери Никол ще мобилизира мъжкия отбор

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще станат свидетели на изненадващи обрати, нетрадиционно готвене в кухнята, сърдити гости в ресторанта и ще разберат кой ще бъде уволнен накрая. Двамата номинирани тази седмица в Hell’s Kitchen - Чилева и Тихомиров ще се изправят в кулинарен дуел, при който дори няма да припарят в кухнята, а ще разчитат на кухненски аватари от ново поколение – Ларинатор 2019 и Пецатрон Прайм. Шокираща задача за двамата професионалисти, но по-добрият трябва да покаже, че умее да предава своите знания и умения и да бъде отличен ръководител в кухнята. „Ужас! По зле няма накъде“, както казва единият номиниран. Оспорвано и динамично ще бъде състезанието, а ние ще се забавляваме, ще учим заедно какво е гарам масала, миньонет, как се работи със сифон и какво е доматена пяна. Победителят обаче ще е само един и кой ще бъде той ще стане ясно довечера.
Вечерната резервация крие изненади и за двата отбора. Червените ще получат джакпота, но дали това ще им помогне? Дали мъжете отново ще покажат, че са добре смазана машина в кухнята?
ВИП гостите на ресторанта ще налеят допълнително масло в огъня на Hell’s Kitchen. Червените ще готвят за поп певицата Силвия Кацарова, дъщеря й Теди Кацарова и легендата Цветана Манева, заедно с нейния внук. Сините пък ще приготвят вечерята за тийн идола Гери Никол. Но дали няма да останат гладни и ще са първите гости, които сърдити и след истински скандал с младите готвачи ще напуснат ресторанта, ще разберем тази вечер. Но със сигурност ще видим подкосени мъжки крака, разтуптяни сърца и много старание заради одобрението на една жена.
В последната вечерна резервация „на живот и смърт“ за оставане в шоуто ще се борят Чилева и Тихомиров. Кой ще е вторият, който ще напусне завинаги Hell’s Kitchen ще разберем тази вечер .

Няма коментари:

Публикуване на коментар