Translate

неделя, 31 март 2019 г.

Godsmack с незабравим концерт в София


„Това е най-якото ни шоу от цялото турне“ заяви Съли Ерна от сцената

Bulgarian Live Music имаха поредния си успешен концерт в България, затвърждавайки успешната си работа по големи събития. Фирмата стои зад фестивалите Kavarna Rock между 2012 – 2015 години и Midalidare Rock in the wine valley. Освен това е организирала концерти на Europe, Accept, Helloween и други. Извън музиката, фирмата се занимаваше с цялостната организация на Световното първенство по художествена гимнастика през миналата година, а тази година и със Световната купа в същия спорт.
„За последните години успяхме да изградим солиден екип от специалисти във всички сфери касаещи едно събитие. Работихме стъпка по стъпка, защото само така вярвам, че е правилно. В момента екипът с който разполагаме е изключително добре координиран и мога смело да заявя, че няма събитие, с което да не можем да се справим, независимо от неговия мащаб и сложност“, разказва Алекси Калев, управител на BLM
Godsmack изнесоха първия си концерт в София снощи в препълнената „Арена Армеец“. Групата свири близо два часа и показа защо е толкова обичана и чакана в България. „Вие сте велики. Това е най-якото ни шоу от цялото турне. Със сигурност ще се върнем“, заяви вокалът Съли Ерна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар