Translate

вторник, 26 март 2019 г.

Chef Петър Михалчев преподава готвене с чук в MasterChef


Снощи по bTV новите задачи в кухнята на MasterChef сварих състезателите неподготвени. Те се пържиха на бавен огън, създавайки погром около себе си, а паниката бе навсякъде. Кутията на MasterChef провери техничността и въображението на хоби-готвачите, а Chef Петър Михалчев им преподаде кулинарен урок с чук.
Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу предупредиха 14-те топ хоби-готвачи, че кутията на MasterChef този път е коварна. Журито опита само 3 ястия, достойни за нивото на шоуто на добрия вкус. Привидно лесната задача провери теоретичните знания, съобразителността и въображението на претендентите за титлата и голямата награда от 100 000 лева.
Победителят от кутията спечели привилегията да избере своите опоненти в битката за имунитет. Chef Петър Михалчев демонстрира „религията на готвенето“, като този път основен инструмент ще бъде чукът. Петимата късметлии имаха привилегията да опитат десерт от Токио, който съдържа пет компонента. Амбицирани да се докажат в сложната задача, кулинарите си водиха изрядни записки, следваха точно стъпките и да вложат „суперсила“.
В стрес теста гладиаторите минаха на поправителна сесия. Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу им дадоха шанса да докажат, че всяка битка е урок, а те усвояват бързо. Подмяна на техники за готвене, творчески хаос и стремеж към съвършенство ще се редуват с паника и миризма на изгоряло. Но дали успяха да възбудят първата дама в журито, да представят модерна и елегантна презентация на немския авторитет и уникално предложение на самурая в MasterChef?  
Спокойствието на имунитета си осигури Радка, а на елиминация отива Огнян.

Няма коментари:

Публикуване на коментар