Translate

вторник, 26 март 2019 г.

Графа блокира Иван Лечев в битка за ирландец в „Гласът на България“


Влади Ампов трогна зрителите с романтичен жест към съпругата си Мария за десетата годишнина от брака им

Любов и драматични обрати в битката между треньорите оставиха без дъх близо 1,5 млн. зрители в петия епизод от кастингите на тъмно в „Гласът на България“. Надпреварата между треньорите и талантливите музикални изпълнения на участниците проследиха 53% от всички пред екрана (GARB). Специални гости на най-гледаното музикално риалити в неделя вечер бяха съпругата на Графа – Мария Ампова и двете им деца – Крис и Никол. С изненадващо изпълнение на новия си хит „Огън“, под акомпанимента на китарата на Иван Лечев, Влади Ампов поздрави съпругата си за десетата годишнина от брака им.
След общата им серенада на сцената, Графа и Иван Лечев се върнаха към треньорските си задължения и влязоха в истинска битка за талантливия певец и китарист от Великобритания - Крис Макартър. Подчертаното рок звучене на 36-годишния ирландец бе оценено с четири обърнати стола и подтикна Графа да блокира Иван Лечев. Докато двамата разрешаваха спора си, Камелия се възползва от ситуацията и поласка Крис с признанието, че е очарована от неговата музикална страст. Крис Макартър, който заживява в България, за да бъде близо до любимата си, не остана безучастен към чара на фолк звездата и избра да продължи състезанието в нейния отбор.
В неделя вечер към отбора на Камелия се присъедини и друг  участник, който бързо се превърна в атракция за треньорите и зрителите. Колоритният Митко Алексиев от Велинград направи втори опит да впечатли Камелия, след като в миналото издание на музикалното шоу той не премина кастингите на тъмно. Този път изпълнението на Митко бе оценено от Графа, Михаела и Камелия, а шегаджията логично предпочете отбора на своята любимка, убеден, че тя ще му помогне да стане звезда.
Млад българин, роден в Ливан, който през 2014-а година успява да стигне до четвърт финалите на детското издание на „Гласът на Германия“, се приближи с още една крачка към сбъдване на мечтата си за световна известност в българското издание на шоуто. 18-годишният Теодор Буркхардт получи място в отбора на Иван Лечев и обещанието на треньора да му помогне да повярва във възможностите си.
На сцената на „Гласът на България“ своя 16-ти рожден ден посрещна талантливата Галя Георгиева, която също получи шанс да продължи участието си в отбора на Иван Лечев. В чест на рождения й ден треньорите я поздравиха с общо изпълнение на Happy birthday. Със самочувствие и увереност кастигите на тъмно преминаха и 35-годишната професионална певица Диди Бунтова, чийто талант ще бъде още един силен коз за отбора на Графа, както и 17-годишната  Христиана Рандева, която след четири обърнати стола избра тима на Михаела Филева. В отбора на поп певицата се присъедини и 17-годишната Мишел Йорданова от Шумен, която успя да впечатли двете дами в треньорския състав с парчето Ghost на Ella
Henderson.
В пети епизод от Сезон 2019 Иван Лечев получи прякора „Печенката Лечев“, след като се опита да рапира, вдъхновен от неуспешното представяне на пищната хип-хоп хореографка Александра Каличева.

Няма коментари:

Публикуване на коментар