Translate

четвъртък, 14 март 2019 г.

Женско отмъщение в „Гласът на България“


Актриса, спортен журналист и учителка по немски език ще се борят за шанс в шоуто

На 17 март зрителите на bTV ще станат свидетели на женско отмъщение в „Гласът на България“. След като в предишния епизод на най-гледаното музикално шоу Иван Лечев блокира Михаела Филева, сега дамите в треньорския състав отвръщат на удара. Този път нечия нежна ръка посяга към блок бутона за първи път. Чия е тя и срещу кого играе?
В кастингите на тъмно зрителите не само ще се потопят в битката за най-добрите вокални таланти, но и ще преживеят помитащи чувства заедно с участниците и треньорите. Българка със смесен произход, родена в една от най-богатите страни в света, успява да разчувства Графа, Михаела, Камелия и Лечев с феноменалното си изпълнение. А представителка на островна държава, която живее у нас, показва какво означава да следваш мечтата си за световна слава. Междувременно една от дамите в журито ще използва тока на обувката си, твърдо решена да „закове“ участник с потенциал.  
За одобрението на треньорите ще се борят и две талантливи млади дами с различни професии. Едната е учител по немски език, а другата - актриса в едно от най-гледаните театрални представления на родната сцена.
В неделя вечер мъжете в четвъртия епизод на „Гласът на България“ също няма да оставят зрителите равнодушни. Жител на черноморски град слага ново начало на живота си с „Гласът на България“ след преживяно бедно, турбулентно детство и тежки лични загуби. Спортен журналист демонстрира какво означава да играеш за победа на сцената на най-гледаното музикално шоу. А Графа и Иван Лечев карат Михаела и Камелия едновременно да пищят от страх и да се превиват от смях.  
Защо един от треньорите нарича друг „враг“? И кой е новият хит на Графа, роден спонтанно в „Гласът на България“? Всичко това ще стане ясно в неделя вечер от 20 часа по bTV.
Новият V-Reporter и трети водещ в шоуто Елина Марковска ще поднесе поредната порция предизвикателства към талантите и треньорите в тазседмичното издание на дигиталната рубрика „Гласът зад кадър“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар