Translate

четвъртък, 7 март 2019 г.

Агент Мия Язова в директен сблъсък с главния прокурор на Смолян Димитър Чанов


Предстоят нови мистериозни разкрития, а историята в „Дяволското гърло“ става все по-заплетена в новия епизод на криминалната драма

След изключително въздействащия старт на „Дяволското гърло“, криминалната драма продължава с втори епизод по NOVA. Следват нови разкрития, а историятa в „Дяволското гърло“ става все по-заплетена.
Прокурорът Димитър Чанов ще събере всички разследващи в управлението, за да се противопостави на Мия Язова и да покаже, че Смолян е неговият град и той решава какво ще се случва.
Въпреки отпора, който среща, профайлърът на ДАНС все пак прави опит да разпита заподозрения, в търсене на истинската му самоличност и връзката му с жертвата. Междувременно бежанецът ще се окаже притиснат до стената и от Димитър Чанов и Попето, готов да прекрачи границата на закона, за да измъкне самопризнание „по неговия начин”.
Прокурорът свиква пресконференция, за да направи важно изявление пред медиите и общността. Мия и Чанов се разминават във версиите си кой е убиецът и това ще доведе до нов сериозен конфликт помежду им, а Филип е все по-разколебан чия страна да заеме. С действията си агентът на ДАНС заплашва да обърка плановете на главния прокурор, но дали това, което ще научи, ще й помогне в разследването?
Синът на Петър Каракехайов Страхил ще заведе Мия в гората, за да й покаже ловното му чакало. Агент Язова ще открие нови улики, които ще я отведат към… следващото голямо разкритие. Междувременно следователите разбират, че Каракехайов е имал съдружник.
Докъде ще стигнат в разследването Теодора Духовникова в ролята на агент на ДАНС и Владо Карамазов, който влиза в обувките на разследващия полицай от Смолян Филип – предстои да разберем тази вечер в новия епизод на криминалната драма  „Дяволското гърло“тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.


Няма коментари:

Публикуване на коментар