Translate

вторник, 5 март 2019 г.

Новата Национална телевизия „БЪЛГАРЕ“ – „Телевизия с кауза“ - отбеляза двоен празник


Актрисата Гергана Стоянова с нова роля в хитов сериал и ново телевизионно предаване навръх рождения си ден

Национална телевизия „БЪЛГАРЕ“ отбеляза двоен празник – старта на своето ефирно излъчване и рождения ден на обичаната актриса, водеща на сутрешния блок и лице на телевизията Гергана Стоянова, с пресконференция и изискан коктейл.
Основателят  на Национален фолклорен ансамбъл „БЪЛГАРЕ“ - Христо Димитров е директор на новата медия, който съвместно със сестра си Елена Андерсон я създава. Димитров изложи концепцията на новата телевизия, чието основно мото е: “Телевизия с кауза“. Според думите му именно каузата във всяка една секунда ефирно време, както и различните предавания и формати са тези, които ще отличават Телевизия „БЪЛГАРЕ“ от другите телевизии. Той представи лично част от водещите на телевизионните предавания, които ще тръгват поетапно, а десет от тях ще стартират още през следващия месец.
Рожденичката на вечерта, популярната актриса и водеща Гергана Стоянова поема сутрешния блок, наречен „ПО-ИНАЧЕ с Гергана“. Ежедневното предаване ще е заредено с интересни теми и гости, позитивни послания, патриотизъм, смях и настроение. То ще се излъчва от Студио 3 на телевизията, чийто декор наподобява истински уютен дом, в който участниците ще идват на гости на водещата.
Освен работата й в Телевизия „БЪЛГАРЕ“, Гергана е и едно от новите лица в хитовия български сериал „Откраднат живот“, чийто седми сезон стартира преди броени дни в национален ефир. Там ще се наслаждаваме на таланта и чара на актрисата в ролята й на доктор Поли Грънчарова, която е анестезиолог.

Няма коментари:

Публикуване на коментар