Translate

петък, 1 март 2019 г.

Александра Сърчаджиева: „Всеки може да намери нещо в “Господин Х и морето”


Александра Сърчаджиева, която влиза в ролята на Ася Сарафова, една от трите майки, които ще бъдат запленени от героя на Калин Врачански, сподели:
-Сериалът разглежда темата дали да бъдеш себе си или да живееш зад маската, но всичко е поднесено с много хумор. Накрая не съм сигурна кой точно е фалшивият герой, дали героят на Калин или всички други, оставени да бъдат излъгани. Лично за мен беше адски забавно да вляза в ролята на Ася Сарафова, защото героинята ми няма нищо общо с мен, много далече е от моите представи за живота. Мисля, че всеки ще намери нещо за себе си в сериала, зрителите ще видят страхотни актьори, които за първи път ще са на малкия екран, както и страхотни деца, които не знам как са ги намерили.
Продуцентът Димитър Гочев, който с нея бе гост на „Здравей България“, допълни:
-Това е комедия с криминална история, в която животът на 4 жени се обърква, след като се появява героят на Калин Врачански, но в крайна сметка ще видим кой кого ще промени и как. Снимахме миналото лято във Варна, в разгара на летния сезон и бяхме на страхотни локации, по плажа, морската градина и много други.
„Господин Х и морето“ стартира на 01.март и ще се излъчва всеки петък от 20:00 часа по NOVA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар