Translate

сряда, 27 март 2019 г.

Amber Beauty Club - сбъдва мечтите!



Подбраният безупречен екип от най-добрите лекари в бюти бранша, като д-р Гергана Манолова, д-р Самер Шокър, д-р Янита Михайлова, д-р Десислава Димова, Д-р Весела Райкова, коафьорския тийм, начело с топ коафьора Георги Петков плюс най-иновативната апаратура и козметика за разкрасяване и релакс, са сред най-отличителните черти на новооткрития клуб, подчерта Грета Желева, собственик на
Amber Beauty Club.
По думите и това е мястото, където дамите ще се почувстват като у дома си, като се насладят на пълния пакет от удоволствия за тялото и душата си - от място за паркиране, до най-високотехнологичните и модерни начини за разкрасяване, подмаладяване и тонизиране. Тук те ще бъдат обслужвани в гамата на клиничната дерматология, естетичната дерматология и лазерните услуги. В клуба дамите ще намерят най-иновативните лазери на Alma Laser - Pico Laser е единствено в Amber club, където работят със световноизвестния бранд Biologique Recherche, предлагащ и ексклузивни процедури. За всяка тях на клиента ще му бъдат предоставени презентация и детайлно описание, за да може той да получи най-адекватното обслужване.
Всички процедури в Amber Club имат авторски методики и зареждат с позитивна енергия. За мъжете предлагат последния хит - лазерна епилация, както и мезотерапия и PRP лечение на косопад. Тук екипът от дерматолози ще се погрижи за тежките белези от акне, както при
мъжете така и при жените. Студиото предлага също така и актуалните миглопластика, перманентен грим, маникюр и педикюр.
На откриването на клуба присстваха бизнес дамите Илиана Алипиева, Албена Петрова, Мая Косева и адв.Биляна Тончева, Илиана Петрова, Аглика Павлова, Меги Савова,собственикът на Code Fashion TV Мария Бонева, ПР мениджърът Ангелина Ангелова и главния редактор на сп. Ева Милена Петрова. Много родни красавици като Никол Станкулова, Яна Стайкова, носителки на титлата Мис България Ивайла Бакалова, Габриела Василева и Славена Вътова. Дизайнерката Жени Борисова, която отново направи впечатление със своя стил и много красиви дами и господа.
В Amber Club работят най-големите специалисти в областта на дерматологията, които ще ви препоръчат най-подходящите лечение и естетични процедури за вашата безупречна визия.



Няма коментари:

Публикуване на коментар