Translate

петък, 1 март 2019 г.

Христо Гърбов – кмет на Извор в 13-я сезона на "Столичани в повече"


Тази вечер от 21:00 часа по bTV се завръщат "Столичани в повече" - най-продължителният и успешен български комедиен сериал. Сагата на жителите на Извор продължава с нови сюжетни линии и неочаквани обрати, в които са замесени дори еврофондове и опасна радиация. Останали сами и без деца вкъщи, семействата Чеканови и Лютови разполагат с време и спокойствие, за да обърнат внимание на себе си. Но романтичната им идилия няма да продължи дълго.
Пред екипа на „Тази сутрин“ Кръстю Лафазанов заяви: 
-Този път имат общ бизнес, създават нова фирма, и тръгват да печелят пари по необичаен за тях начин. Сценаристите са направили сюжетът такъв, че има непрекъснати обрати - не само в икономическите, но и в тия "топлите" взаимоотношения между семействата. Вече бизнесът се оказва хлъзгаво място за двете семейства.
Отец Григорий също ще се захване с ново, но противоречиво бизнес начинание. Дали двете прочути фамилии - Чеканови и Лютови, ще успеят да променят не само своята съдба, но и бъдещето на целия район? 
Христо Гърбов коментира :
-Всичко останало е трудно, но пък е много готина тръпката, защото, някак си, много хубави образи, типично български, съвременни образи в момента правим, които ни зареждат страшно, и има такова в нашия сериал, някакво чувство за хумор, има и драматични ситуации, но винаги са погледнати леко с чувство за хумор.
Любимите герои от сериала ще покажат на зрителите на bTV доколко възбуждаща е властта и как се премества магистрала. 
Лафазанов сподели, че феновете са му казвали, че всичко е същото като в живота им.  Гърбов обеща на всички почитатели на „Столичани в повече“, че и тринайстият му сезон има с какво да ги изненада. И разкри  - сюжетно, моят персонаж става кмет, защото наследява парите на убития си брат, който беше такъв, мафиот, разбойник някакъв, натрупал много пари. Но сега полека-лека прие парите някак си, и така. Очевидно е много лесно да се приеме хубавото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар