Translate

четвъртък, 14 март 2019 г.

Старт на Формула 1 пряко по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA


Първото състезание на 17 март в Австралия ще бъде излъчено пряко по DIEMA SPORT 2

 Тази неделя Формула 1 ще зарадва своите фенове и любителите на високи скорости. На 17 март оспорваното съревнование отново ще се възобнови с първия старт в Мелбърн. Зрителите могат да проследят на живо надпреварата в Австралия от 07:10 ч. в ефира на DIEMA SPORT 2., както и в стрийминг платформата PLAY DIEMA XTRA. В края на месеца, на 31 март, предстои състезанието за Голямата награда на Бахрейн, а борбата за титлата ще продължи до началото на декември. По традиция тренировките и квалификациите преди всеки старт също ще бъдат излъчени.
Водещи на студийната програма и през новия сезон ще бъдат Лъчезар Пройнов и Иван Петров, а компетентните анализи и коментари остават дело на добре познатите инж. Иван Тенчев, Георги Иванов, Момчил Манчев, Траян Сарафов и Мико Теллалов.
Претендентът за световната титла във Формула 1 Себастиан Фетел ще търси трета поредна победа в Австралия. Шампионът Люис Хамилтън има три последователни втори места в Мелбърн, така че сега ще опита да спечели надпреварата и да покаже още от началото, че отново е големият фаворит. В Ред Бул се надяват на добър резултат в дебютното си състезание с моторите на Хонда, а Рено, Макларън и Рейсинг Пойнт ще искат да демонстрират прогрес и амбиции.
Кой ще бъде най-бърз в Австралия, а и през целия сезон и ще грабне шампионската титла, не пропускайте да проследите пряко в ефира на DIEMA XTRA и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.


Няма коментари:

Публикуване на коментар