Translate

събота, 2 март 2019 г.

Вълнуващи футболни двубои и старт на Формула 1 - пряко по DIEMA XTRA и в PLAY DIEMA XTRA


Сред акцентите за март са срещи от родното първенство и от английската Висша лига

Разнообразие и много емоции очакват феновете в ефира на спортните канали от пакета DIEMA XTRA през март. Напрегнати сблъсъци в Първа професионална лига, дербита в английската Висша лига, старт на надпреварите от Формула 1 и интригуващи срещи в НБА са само част от богатото спортно съдържание на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2. С платформата PLAY DIEMA XTRA феновете ще могат да следят всичко най-интересно от света на спорта на предпочитаното устройство.
За почитателите на българския футбол през март предстоят последните двубои от редовната фаза в Първа професионална лига. На 10 март от 17:30 ч. Левски приема Лудогорец в опит да даде заявка за титлата, а на 16 март в същия часови пояс ЦСКА ще търси победа над Берое, за да не се отдалечава от върха. След 23-тия кръг от родното първенство разградчани запазиха преднината си и с 53 точки са начело във временното класиране. Втори и трети са Левски и ЦСКА, които имат еднакъв актив – по 48. Как ще приключат двубоите, не пропускайте да проследите развръзката на живо в ефира на DIEMA SPORT.
През март продължават и горещите дербита от Висшата лига, които зрителите могат да гледат по DIEMA SPORT 2. Още утре от 14:30 ч. е първият мач, който ще прикове вниманието на футболните фенове - Тотнъм Хотспър – Арсенал. Ден по-късно, в неделя, от 18:15 ч. предстои нажежена мърсисайдска среща между Евертън и Ливърпул. На 10 март от 18:30 ч. Арсенал ще иска да си върне на  Манчестър Юнайтед за отпадането си от турнира за Купата на Футболната асоциация. В края на месеца, на 31 март, отново от 18:30 ч. зрителите ще могат да проследят на живо мача Ливърпул – Тотнъм Хотспър.
И още английски футбол – в периода 16-17 март по DIEMA SPORT 2 зрителите могат да гледат четвъртфиналите от ФА Къп.
Интересът на спортните фенове ще привлече и едно от най-яростните съперничества в Лига 1 - Пари Сен Жермен – Марсилия. Двубоят е на 17 март от 22:00 ч. и ще бъде излъчен по DIEMA SPORT.
В края на март Формула 1 ще зарадва своите фенове и любителите на високи скорости. С първия старт в Мелбърн отново ще се възобнови оспорваното съревнование. Зрителите могат да проследят на живо надпреварата в Австралия на 17 март от 07:10 ч. по DIEMA SPORT 2. В края на месеца, на 31 март, предстои състезанието за Голямата награда на Бахрейн, а борбата за титлата ще продължи до края на ноември.
Интересни ще бъдат и двубоите от Суперлигата по волейбол, като през месеца феновете ще могат да гледат началото на плейофната фаза.
През март в програмата на спортните канали от пакета DIEMA XTRA традиционно място ще намерят интригуващите мачове от НБА:
Кливланд Кавалиърс – Детройт Пистънс (3 март, 00:00 ч., DIEMA SPORT)
Бостън Селтикс – Хюстън Рокетс (3 март, 22:30 ч., DIEMA SPORT 2)
Филаделфия Севънтисиксърс – Индиана Пейсърс (10 март, 22:30 ч., DIEMA SPORT 2)
Милуоки Бъкс – Филаделфия Севънтисиксърс (17 март, 21:30 ч., DIEMA SPORT 2)
Шарлът Хорнетс – Бостън Селтикс (24 март, 00:00 ч., DIEMA SPORT)
Милуоки Бъкс – Кливланд Кавалиърс (24 март, 23:30 ч., DIEMA SPORT 2)
Хюстън Рокетс – Сакраменто Кингс (31 март, 01:00 ч., DIEMA SPORT)
Оклахома Сити Тъндър – Далас Маверикс (31 март, 22:30 ч., DIEMA SPORT 2)
Проследете най-интересните спортни събития през март на живо в ефира на DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.


Няма коментари:

Публикуване на коментар