Translate

понеделник, 11 февруари 2019 г.

Дерматолог на руския елит поставя филъра от пето поколение YVOIRE вече и в устните


В салона за красота Персона, по повод настъпващата пролет и традиционния женски празник – 8 март, клиентите  ще бъдат сюрпризирани с намаления и подаръци.
Край на duck face и издайническия изпъкнал бордюр, който намеква за евтиния и „просташки“ филър в устните. Те и восъчното лице” са просто отживелица. Днес ботоксът е така разреден, че няма никаква токсична опасност и той се разпределя по такъв начин, че да се избегне лицето тип маска.
Вече е възможно устните ви не само да изглеждат, но и да бъдат равномерно пухкави, естествено опънати и съблазнително плътни.
За производството на филърите YVOIRE се използва HESH технология, патентована от компанията LGLS (LG Life Sciences). Филърите Yvoire classic и Yvoire volume са двуфазни, от 5-то поколение. Те са хибрид който съчетава най-добрите качества на вече известните гелове. Вкарват се в кожата и се разпределят в тъканите. Отток практически не се появи. Още един плюс е, че при процедурата няма силна болка.
Продуктът е 100% биоразградим т. е. с времето той се разпада напълно и по естествен начин се извежда от организма.
У нас с това високотехнологично откритие работи д-р Олеся Велинова, дерматолог в център
по естетика Persona. Тя има над 8-годишен опит зад гърба си, който е натрупала по време на работата си в Москва. Една от клиниките, в които е работила там е прочутата „Лин Лайн“, популярна като мястото, където политици и известни лица от шоубизнеса на Русия се разкрасяват и подмладяват.
Дерматологът на руския елит вече работи и върху лицата на българските звезди.
От 1 до 8 март, седмица на устните от Yvoire в Персона. Всеки записал се ще получи 20% отстъпка от цената.





Няма коментари:

Публикуване на коментар