В салона за красота Персона, по повод настъпващата пролет
и традиционния женски празник – 8 март, клиентите ще бъдат сюрпризирани с намаления и подаръци.
Край на duck face и издайническия изпъкнал бордюр, който намеква за евтиния и „просташки“ филър в устните. Те и “восъчното лице” са просто отживелица. Днес ботоксът е така разреден, че няма никаква токсична опасност и той се разпределя по такъв начин, че да се избегне лицето тип маска.
Край на duck face и издайническия изпъкнал бордюр, който намеква за евтиния и „просташки“ филър в устните. Те и “восъчното лице” са просто отживелица. Днес ботоксът е така разреден, че няма никаква токсична опасност и той се разпределя по такъв начин, че да се избегне лицето тип маска.
Вече е възможно устните
ви не само да изглеждат, но и да бъдат равномерно пухкави, естествено опънати и
съблазнително плътни.
За производството на
филърите
YVOIRE се използва HESH технология, патентована от компанията LGLS (LG Life Sciences). Филърите Yvoire classic и Yvoire
volume са двуфазни, от 5-то поколение. Те са хибрид който съчетава най-добрите качества на вече
известните гелове. Вкарват се в кожата
и се разпределят в тъканите.
Отток практически не се появи. Още един плюс е, че при процедурата няма силна
болка.
Продуктът е 100%
биоразградим т. е. с времето той се разпада напълно и по естествен начин се
извежда от организма.
У
нас с това високотехнологично откритие работи д-р Олеся Велинова, дерматолог
в център
по естетика Persona. Тя има над 8-годишен опит зад гърба си, който е
натрупала по време на работата си в Москва. Една от клиниките, в които е
работила там е прочутата „Лин Лайн“, популярна като мястото, където политици и
известни лица от шоубизнеса на Русия се разкрасяват и подмладяват.
Дерматологът
на руския елит вече работи и върху лицата на българските звезди.
От 1 до 8 март, седмица на устните от Yvoire в Персона. Всеки записал се ще получи 20% отстъпка от цената.
От 1 до 8 март, седмица на устните от Yvoire в Персона. Всеки записал се ще получи 20% отстъпка от цената.
Няма коментари:
Публикуване на коментар