Translate

сряда, 27 февруари 2019 г.

Краят на разхищението на храната в Hell’s Kitchen България поставя шеф Ангелов


Хани, Светозар и Невена се връщат готови за битка, но една от дамите е на път да се откаже от надпреварата 

Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA шеф Виктор Ангелов ще сложи край на разхищението на храна в адската кухня. Наказанието заради вчерашната провалена вечеря ще накара 18-те претенденти за титлата „най-добър готвач“ да научат болезнено уроците си и как истинските майстори използват продуктите за всяко ястие до последното късче.
Ще успят ли да се справят по-добре професионалистите с вечерната резервация, която ще им донесе нови изненади с новите правила на шеф Ангелов, или ще оставят отново гладни гостите в ресторанта на Hell’s Kitchen и кой ще бъде вторият номиниран участник предстои да видим.
Готови за битка в Hell’s Kitchen се връщат Хани, Светозар и Невена, които след едно денонощие в болницата доказаха, че коварният вирус не може да ги откаже от участие в надпреварата за 100-те хиляди лева. Дали обаче една от дамите няма да се откаже от битката в Hell’s Kitchen заради дълго чакано събитие в живота й ще разберем тази вечер.
Обстановката Hell’s Kitchen България и днес ще бъде нажежена до червено.
Първото дневно предизвикателство ще изправи отборите в състезание по основни готварски умения, а екипната игра ще позволи на един от тях да спечели. Няма да липсват и открити женски конфликти със заявката да се превърнат в хронични, а при мъжете ще се откроят и такива, които ще имат неблагоразумието да не се вслушат в изискванията на шеф Ангелов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар