Translate

понеделник, 11 февруари 2019 г.

Биляна Йотовска и Вили Боршукова влизат в „Училище за булки”


Можем ли ефективно да влезем във форма за сватбата? На какви физически упражнения трябва да наблегнем и как да се храним здравословно и балансирано? Кой е най-подходящият грим за сватбения ден и как косата да изглежда пищна, красива и изящна? На тези и много други въпроси отговарят най-успешният ни представител в категорията IFBB „Бикини Фитнес“и национално признатия коафьор и създател на салони Магама

Тазгодишното издание на ексклузивната инициатива “Училище за булки”, организирана за четвърта поредна година от бутик Alfa Brides, ще изненада 15 селектирани късметлийки и ще им даде ценни съвети за сватбения ден. Специалното събитие ще се случи на 9-и март в Bulgaria Mall, етаж 2 в софийския магазин на Alfa Brides.
Топ-лекторът и фитнес-модел Биляна Йотовска ще даде на бъдещите булки ценни напътствия в областта на храненето и физическите активности, за да бъде най-важният ден в живота на младата жена наистина съвършен. Традиционно, с незаменими съвети ще се включи и най-популярния коафьор и специалист в косите и грима – Вили Боршукова от салони Магама, които са специалисти в поставянето на удължители за коса Great Lengths, Bulgaria. Тя и нейният екип ще помогнат на младоженките да се спрат на най-подходящите прически и макиаж за сватбения ден.
По време на „Училище за булки” в бутика на Alfa Brides, възможност да се срещнат с гост-лекторите за лична консултация ще имат само 15 младоженки. За да станат част от традиционния сватбен форум желаещите трябва да посетят Facebook страницата на Alfa Brides, за да се запознаят с условията за участие  в кампанията. 
В миналогодишното издание на „Училище за булки” Емилия и Янис Куркутиади поканиха главния дизайнер на водещия бранд за haute couture в булчинската мода Justin Alexander
Томи Ментел. Творецът предизвика истински фурор сред бъдещите булки, които се редиха на опашка, за да бъдат консултирани лично от него. 
Управителят Емилия Куркутиади, дни преди „Училище за булки”, сезон 4 да отвори врати, споделя:
-Alfa Brides by Bridal House е за жените, които знаят какво искат.От близо 4 години ни познават като Bridal House. Опитът ни научи да сбъдваме мечтите на жените, които знаят какво търсят, затова решихме, че е време да бъдем още по-смели в това, което правим. Вдъхновени от тази идея, задълбочихме развитието на нашата идентичност. Разширихме Alfa Brides като отворихме още един магазин във Варна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар