Translate

събота, 23 февруари 2019 г.

Работилницата на Баба Марта в район „Възраждане“


На 25 февруари 2019 г. от 10:30 ч. до 12:00 ч. в сградата на администрацията на район „Възраждане“ на бул. „Александър Стамболийски“ 62, ет. 2 и тази година децата ще помогнат на Баба Марта. По инициатива на кмета на район „Възраждане“ Савина Савова стана традиция дни преди 1 март район „Възраждане“ и МКБППМН към Района да организират „Работилница на Баба Марта“ с участието на деца от учебните заведения в Района, преподаватели и педагогически съветници. Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова също ще се включи в направата на мартениците.
След като приготвят мартениците, децата заедно с Пижо и Пенда ще украсят „Дървото на Баба Марта“ пред входа на районната администрация.
Изработените мартенички, децата и кмета на район „Възраждане“ Савина Савова ще дарят на 1 март на посетителите на Дневния център „Света Марина“, на клубовете на пенсионера и инвалида и ще украсят своите класни стаи.
И тази година на 1 март всички посетители на администрацията на район „Възраждане“ ще получат мартенички, изработени от децата с послание за здраве, късмет и дни, изпълнени с радост и пролетно настроение.

Няма коментари:

Публикуване на коментар