Translate

петък, 15 февруари 2019 г.

Бутикова винарна в природен парк „Сините камъни“ – комфорт и уют


По случай месеца на виното и на любовта, влюбените и любителите на планината, спорта и на зимния туризъм могат да отседнат в прекрасните дървени къщички на атрактивни цени, като в цената е включена закуска и бутилка вино от изисканата бутикова винарна „Карандила“.
„Малина”, „Здравец”, „Иглика”, „Къпина”, „Еделвайс” и „Лавандула” – всяка двуетажна къщичка е със собствена визия и чар. Ако сте я посетили веднъж, не може да не повторите, защото съотношението комфорт, релакс и цена са неповторими. Всяка от 6-те дървени къщички с уханни имена, разполага с пълен набор от удобства - кухня, трапезария, една или две спални помещения на втория етаж, самостоятелна модерна баня и всичко необходимо, за да се почувства човек като у дома си. Изпипани до най-малкия детайл те предлагат удобство и пълен комфорт, уют и фамилно усамотение на достъпна цена сред природния парк.
Като от вълшебна приказка са тези самостоятелни зони за релакс, които са част от комплекса, който включва уникална Фурната, която с аромата на домашен хляб и сладки е любимо място за туристите и в делник, и в празник. Греяно вино, апетитни ястия от топла и студена кухня, кулинарни деликатеси – това е част от всекидневната листа, която превръща Фурната в кулинарна атракция и дестинация за любителите на домашно приготвената кухня.
След разходката сред природата или докато хлапетата лудуват в Детския кът, Фитнеса на открито, Игрището и на множеството площадки за релакс, отмората на чаша вино в уникалната бутикова винарна на комплекса предлага дегустация на елитни испански и български вина.

Няма коментари:

Публикуване на коментар