Translate

неделя, 17 февруари 2019 г.

„Игра на непознати“ - безпощадно интригуващ трилър


Произведението е мистериозно, заплетено и завладяващо. Трилър въвлича читателя в една необикновена игра, в която ще се почувства на мястото на главните герои. Следенето в социалните мрежи изглежда като детска игра пред ужасяващата реална игра на непознати, превърнала се в хит сред скучаещите хора. Майсторът на словото Питър Гадол описва брилянтно завладяващата и мистериозна игра в премиерната си книга „Игра на непознати“, която излиза на книжния пазар с логото на издателство „Милениум“.
Предизвикателният роман представя историята на Езра, приятелят на Ребека, който изчезва безследно, полицията е странно незаинтересована от случая. Допускат, че се е включил в играта на непознати. Всеки от тях си избира случайна жертва и започва непрестанно да я следи, става част от живота ѝ, нейна неизменна сянка и невидимо присъствие във всеки миг от ежедневието ѝ.
Отначало в играта има строги правила – без пряк контакт, без саморазкриване, когато те усетят, изгаряш. После обаче всичко се обърква, участниците все по-често и нагло прекрачват границите, замесват се в улични гонки, подслушване, взлом, прелюбодеяния, убийства... Ребека се включва в играта, за да открие приятеля си, но неусетно сама се превръща в главен заподозрян.
Кой стои в основата на тази мания? Кой дърпа конците ѝ? Може ли да бъде спряна? Ще успее ли Ребека да се върне към нормалния живот в свят, в който всеки е непознат и различен от това, за което се представя?
Завладяващият психологически трилър „Игра на непознати“ ще зарадва българските читатели с превод от Маргарита Терзиева и оформление на Фиделия Косева.

Няма коментари:

Публикуване на коментар