Translate

сряда, 13 февруари 2019 г.

Какви са ползите от енергийната психология в справянето с професионални и лични проблеми


Практическият семинар „Енергийната психология – мост между два свята“, е предназначен за активни и работещи хора, както и заемащите мениджърски позиции

Как да използваме методите от енергийната психология като ТЕС (техники за емоционална свобода), за да се справим с творческите блокажи, да освободим креативната си енергия, да преборим стреса, неудовлетворението и други тревожни симптоми, са темите на предстоящия семинар „Енергийната психология – мост между два свята“ на 23 февруари 2019 г. в хотел Хемус.
Събитието се организира от Гергана Радович – холистичен терапевт, сертифициран преподавател по техники за емоционална свобода и мастер Ти-Тап треньор, с 15-годишен стаж като авиационен инструктор в областта на авиационния човешки фактор. Инициативата ще се осъществи със съдействието на БАРЕП (Българска асоциация за развитие на енергийната психология).
Общо 12 лектори ще разкрият пред аудиторията как чрез методите на енергийната психология могат да се преодоляват трудности или проблеми от различно естество. Независимо дали става въпрос за състояния на стрес или прегаряне на работното място, дали сте мениджър на висока позиция и сте натоварен с огромни отговорности, дали имате професионален блокаж, претърпели сте провал, имате проблеми със съня или се страхувате да се изправите пред публика, вие ще намерите решение за своя проблем. Семинарът е предназначен именно за тези, които желаят да направят съществена промяна в личния си и професионален живот чрез методите от енергийната психология.
Случвало ли ви се е да стоите пред празния екран на компютъра и да не можете да напишете дори ред? Или да ви задават въпрос, който изисква вземане на важно решение, а вие да се чувствате объркан? Всеки от нас е преживявал моменти на творчески блокаж или бърнаут, липса на идеи и концентрация, нежелание за работа. Подобни състояния особено отчетливо се проявяват при хората с творчески професии, както и при всички, чиято работа е свързана със създаването на нов продукт. В това число влизат дизайнери, програмисти, писатели, журналисти, поети, сценографи, мениджъри на високи позиции“, коментира Радович.

Няма коментари:

Публикуване на коментар